Gamakay MK61 hangi Switch ile alınmalı?

Çok hassas olması iyi bir şey değil FPS oyunları için rahat olsa bile yazı yazarken çok zorlanırsınız, kırmızı bence daha iyi hem aşırı hassas değil hem de sert değil FPS oyunları ve yazı yazmak için ideal kırmızı Switch tercih edin derim.

1649178447622.png

1649178449466.png

Sarı ile kırmızı arasında oynanışınıza etki edecek bir fark olduğuna inanmıyorum. Birçok profesyonel hala kırmızı kullanıyor geride kalmazsınız yani.

Hocam sarı anahtar V2 bahsettiğiniz durumu çözmüş olabilir mi?

Sanmıyorum, zaten sarı Switch hassas olarak üretilen bir Switch yani harekete geçirme noktası 1.2 mm değil de daha büyük bir rakam olsa sarı Switch olmasının anlamı kalmazdı. V2 herhalde tıklama ömrünün artması veya kronik bir problemi varsa onun çözülmüş olabileceğini düşünüyorum.

@490836 kahverengi veya kırmızı Switch öneririm. İkisi arasından kahverengi derim hem tıklarken küçük bir hissiyatla tuşa bastığınızı anlıyorsunuz hem de mavi kadar sesli değil, harekete geçme noktası kırmızı ile aynı.

Sanmıyorum, zaten sarı Switch hassas olarak üretilen bir Switch yani harekete geçirme noktası 1.2 mm değil de daha büyük bir rakam olsa sarı Switch olmasının anlamı kalmazdı. V2 herhalde tıklama ömrünün artması veya kronik bir problemi varsa onun çözülmüş olabileceğini düşünüyorum.

@490836 kahverengi veya kırmızı Switch öneririm. İkisi arasından kahverengi derim hem tıklarken küçük bir hissiyatla tuşa bastığınızı anlıyorsunuz hem de mavi kadar sesli değil, harekete geçme noktası kırmızı ile aynı.
Hocam şuan kahverengi switch kullanıyorum ve yay sesi çok fazla. Muhtemelen kırmızı switch alacağım çünkü en çok önerilen o ayrıca ben o yumuşak hissiyatı sert bir şeye basiyormus hissiyatindan daha çok seviyorum.

Hocam şimdi araştırdım da gateron switchlerde harekete geçme noktası yukarıdakilerden farklı.

Son düzenleme:
Hocam bende baktım ama bulamadım nereden buldunuz merak ettim de.
Hocam bu linkdeki rehberden baktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı