Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Laptopumun tuşları döküldü bende klavye arıyorum sorularım şunlar. Switch kalitesi nasıl? Dışı hangi malzeme? Kalitesi nasıl? Herhangi bir Driver'ı var mı?
Laptopumun tuşları döküldü bende klavye arıyorum sorularım şunlar. Switch kalitesi nasıl? Dışı hangi malzeme? Kalitesi nasıl? Herhangi bir Driver'ı var mı?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #2 1- Gateron Switch kullanıyor. Gayet iyi. 2- Malzeme kalitesi beni tatmin etti. 3- Kaliteli bir klavye almışım hissiyatını veriyor. 4- Evet, sürücüsü var.
1- Gateron Switch kullanıyor. Gayet iyi. 2- Malzeme kalitesi beni tatmin etti. 3- Kaliteli bir klavye almışım hissiyatını veriyor. 4- Evet, sürücüsü var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Mart 2021 #3 Yavuz_Çetin dedi: Switch kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Gateron switchler var, gayet iyi. Yavuz_Çetin dedi: Dışı hangi malzeme? Genişletmek için tıkla... ABS plastik olması lazım. Yavuz_Çetin dedi: Kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Yavuz_Çetin dedi: Herhangi bir Driver'ı var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
Yavuz_Çetin dedi: Switch kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Gateron switchler var, gayet iyi. Yavuz_Çetin dedi: Dışı hangi malzeme? Genişletmek için tıkla... ABS plastik olması lazım. Yavuz_Çetin dedi: Kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi. Yavuz_Çetin dedi: Herhangi bir Driver'ı var mı? Genişletmek için tıkla... Var.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Gateron Switch'ler var, gayet iyi. Abs plastik olması lazım. Gayet iyi. Var. Genişletmek için tıkla... Driver'ının linkini atabilir misiniz?
Samotne Ciasteczka dedi: Gateron Switch'ler var, gayet iyi. Abs plastik olması lazım. Gayet iyi. Var. Genişletmek için tıkla... Driver'ının linkini atabilir misiniz?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Mart 2021 #5 Yavuz_Çetin dedi: Driver'ının linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamakay MK61 2021.03.12.zip drive.google.com
Yavuz_Çetin dedi: Driver'ının linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamakay MK61 2021.03.12.zip drive.google.com
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #6 Hocam peki daha iyileri var mı?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #7 Yavuz_Çetin dedi: Hocam peki daha iyileri var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede %60 olarak daha iyisi olduğu düşünmüyorum. GK61 belki olabilir.
Yavuz_Çetin dedi: Hocam peki daha iyileri var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede %60 olarak daha iyisi olduğu düşünmüyorum. GK61 belki olabilir.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #8 WaIter White dedi: Bu bütçede %60 olarak daha iyisi olduğu düşünmüyorum. GK61 belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal boyutlarda var mı?
WaIter White dedi: Bu bütçede %60 olarak daha iyisi olduğu düşünmüyorum. GK61 belki olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal boyutlarda var mı?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #9 Yavuz_Çetin dedi: Normal boyutlarda var mı? Genişletmek için tıkla... MK61 gibi kaliteli keycap ve Gateron Switch kullanan tam boy bir klavye de yok.
Yavuz_Çetin dedi: Normal boyutlarda var mı? Genişletmek için tıkla... MK61 gibi kaliteli keycap ve Gateron Switch kullanan tam boy bir klavye de yok.