Benim tercihim tamamen görüntüsünden (fiyatı da uygun) dolayı MK61, zaten seçilebilen anahtar türleri neredeyse aynı. Alabiliyorsanız beyaz alın bu arada
Benim tercihim tamamen görüntüsünden (fiyatı da uygun) dolayı MK61, zaten seçilebilen anahtar türleri neredeyse aynı. Alabiliyorsanız beyaz alın bu arada
Ilk baslarda tusa yavasca bastigimda gelen ses rahatsiz ediyordu. Muhtemelen tacticle ve optik bir switch oldugundan bu ses geliyor. Su an ise cok kullandigim tuslarda azaldi. Diger tuslara bastigimda da pek rahatsiz etmiyor. Yay sesi sorunu haric her seyinden memnunum. RGB'si olsun, yazilimi olsun, pudding keycapleri olsun, malzeme kalitesi olsun memnun etti.
Ilk baslarda tusa yavasca bastigimda gelen ses rahatsiz ediyordu. Muhtemelen tacticle ve optik bir Switch oldugundan bu ses geliyor. Su an ise cok kullandigim tuslarda azaldi. Diger tuslara bastigimda da pek rahatsiz etmiyor. Yay sesi sorunu haric her seyinden memnunum. RGB'si olsun, yazilimi olsun, pudding keycapleri olsun, malzeme kalitesi olsun memnun etti.
Icinden cikan blue switchi deneme imkanim oldu. Gayet kaliteli sesi ve hissiyati var. Membran klavyeden gececekseniz aradaki farki hissedersiniz. Boyutuna ve kisayol tuslarina alismam fazla surmedi. Siz de sorun yasamazsiniz diye umuyorum.
Icinden cikan Blue Switch'i deneme imkanim oldu. Gayet kaliteli sesi ve hissiyati var. Membran klavyeden gececekseniz aradaki farki hissedersiniz. Boyutuna ve kisayol tuslarina alismam fazla surmedi. Siz de sorun yasamazsiniz diye umuyorum.
Icinden cikan Blue Switch'i deneme imkanim oldu. Gayet kaliteli sesi ve hissiyati var. Membran klavyeden gececekseniz aradaki farki hissedersiniz. Boyutuna ve kisayol tuslarina alismam fazla surmedi. Siz de sorun yasamazsiniz diye umuyorum.