Arkadaşlar merhaba. Başlığa 3 tane klavye yazdım. Hepsinin linkini aşağıya bıraktım. Aralarından hangisi daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
Only US$60.99. GamaKay K61 Mechanical Keyboard is a 61-key keyboard with a 60% keyboard layout, hot swappable Type-C 3.1 wired USB connection, translucent glass base, Gateron switch, ABS two-color keycap, NKRO RGB gaming keyboard.
Only US$73.99, buy best GamaKay K66 Mechanical Keyboard is a 66-key gaming keyboard with Gateron switches, hot swappable Tyce-C wired RGB backlit, and crystalline base. It's perfect for PC and laptop gamers who want to take their gaming experience to the next level. sale online store at...
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
K66.
Not: Gamakay K61 ile Gamakay K66 arasından seçim yapmanı öneririm. 5 tuş hariç fark yok diye biliyorum. Gamakay MK61'de sadece Optik switchlerle değiştirebiliyor switchleri.
K66.
Not: Gamakay K61 ile gamakay K66 arasından seçim yapmanı öneririm. 5 tuş hariç fark yok diye biliyorum. Gamakay MK61'de sadece optik Switch'lerle değiştirebiliyor Switch'leri.