GamaKay TK68 vs GamaKay LK67

Bütçe
2500

AlimSemi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Başlıkta bulunan modeller arasında kaldım. 2000-2500 TL'ye kadar kablosuz mekanik klavye arıyorum. Başka önerilere açığım. Eğer başlıkta bulunanlardan birini öneriyorsanız hangi Switch'ler ile almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Başlıkta bulunan modeller arasında kaldım. 2000-2500 TL'ye kadar kablosuz mekanik klavye arıyorum. Başka önerilere açığım. Eğer başlıkta bulunanlardan birini öneriyorsanız hangi Switch'ler ile almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

[83,98€ 27% OFF] BlitzWolf® BW-KB3 %75 Conta Çalışırken Değiştirilebilir bluetooth 5.0/2.4G/C Tipi Kablolu Mekanik Oyun Klavye Win/MacOS/iOS/Android Ses Kontrolü için Döner Düğmeli Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com hocam bunu öneririm Gateron Pro ile birlikte güzel bir klavye.

Marka ile alakalı bir sıkıntı çıkar mı?
Keycapleri GamaKay ile aynı mı?

İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta.

Son düzenleme:

İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta.

Hocam arkadaşım almıştı daha bugün geldi ben sevdim keycapsleri PBT mda profile Cherry ile XDA karışımı Switch'leri Gateron Pro yellow ve Kailh box white seçeneği var bunlarda çok kalitelidir.

İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta\\

Hocam benim elimde Ajazz AK816 var aldim alali bir iki defa kullandim ben klavyeyi modladim tape foam cotton mod, sonra Switch'leri extra krytox 205 ile lube yaptim. Hatta ses testi atayim.
Extra kendi keycapsleride elimde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim elimde Ajazz AK816 var aldim alali bir iki defa kullandim ben klavyeyi modladim tape foam cotton mod, sonra Switch'leri extra krytox 205 ile lube yaptim. Hatta ses testi atayim.
Extra kendi keycapsleride elimde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesi bayağı iyi link olarak aldıklarınızı paylaşabilir misiniz?

Sesi bayağı iyi link olarak aldıklarınızı paylaşabilir misiniz?

Tamam

Tamam.

Önerilerin için teşekkür ederim. Arkadaşın önerdiği Blitzwolf özelliğine göre çok uygun geldi sizce alınır mı?

Önerilerin için teşekkür ederim. Arkadaşın önerdiği Blitzwolf özelliğine göre çok uygun geldi sizce alınır mı?

Alınır hocam sıkıntı etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı