Merhaba,
Başlıkta bulunan modeller arasında kaldım. 2000-2500 TL'ye kadar kablosuz mekanik klavye arıyorum. Başka önerilere açığım. Eğer başlıkta bulunanlardan birini öneriyorsanız hangi Switch'ler ile almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Marka ile alakalı bir sıkıntı çıkar mı?[83,98€ 27% OFF] BlitzWolf® BW-KB3 %75 Conta Çalışırken Değiştirilebilir bluetooth 5.0/2.4G/C Tipi Kablolu Mekanik Oyun Klavye Win/MacOS/iOS/Android Ses Kontrolü için Döner Düğmeli Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com hocam bunu öneririm Gateron Pro ile birlikte güzel bir klavye.
Marka ile alakalı bir sıkıntı çıkar mı?
Keycapleri GamaKay ile aynı mı?
İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta.
İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta\\
Hocam benim elimde Ajazz AK816 var aldim alali bir iki defa kullandim ben klavyeyi modladim tape foam cotton mod, sonra Switch'leri extra krytox 205 ile lube yaptim. Hatta ses testi atayim.
Extra kendi keycapsleride elimde
Sesi bayağı iyi link olarak aldıklarınızı paylaşabilir misiniz?
Tamam.
134.75AU $ 4% OFF|Feker IK75 Pro 3 modu kablosuz 75% conta mekanik klavye seti çalışırken değiştirilebilir anahtarı aydınlatma efektleri RGB led tip c 2.4G BT|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Ajazz AK816 Pro
A 75% Keyboard with Premium Dye-Sub PBT Keycaps The Ajazz AK816 Pro is the upgrading version of AK816. The design remains 75%, 81 keys and a metal knob for volume control. With PBT materials and sculpted MDA profile, the keycaps are durable and oil-free. The Pro version has added Mac modifiers...epomaker.com Royal Kludge RK84 Mekanik Klavye 84 Tuşlu Üçlü Mod Kablosuz bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Kablolu Hot-swappable RK Switch USB Hub Şarj Edilebilir RGB Arka Aydınlatmalı ABS Tuş Kapakları Oyun Klavyesi
Yalnızca US$94.99, en iyi Royal Kludge RK84 Mekanik Klavye, 84 tuşlu, üçlü modlu kablosuz bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C kablolu çalışırken değiştirilebilir RK anahtarı USB hub, şarj edilebilir RGB arkadan aydınlatmalı ABS tuşlu oyun klavyesidir. Bu klavye ile en üst düzey oyun deneyiminin...tr.banggood.com
139.57⬠|CIDOO V65 V2 65% kablolu/kablosuz mekanik klavye conta montaj sıcak deÄiÅtirilebilir alüminyum CNC kılıf PBT Keycaps VIA Mac/Win| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
İnceleme videosunu atabilir misiniz? Kendi siteleri üzerinden sattıkları klavyelere baktım ve BW-KB3 bulunmamakta.
Önerilerin için teşekkür ederim. Arkadaşın önerdiği Blitzwolf özelliğine göre çok uygun geldi sizce alınır mı?