Gamdias Boreas E1-410 kule tip soğutucu montajı nasıl yapılır?

eminzsei

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
24
Ekran kartı
RX 580
Anakart
Asus Prime H610M-R D4-SI Intel H610 Soket 1700 DDR
İşlemci
Intel Core i3-12100F
Başlıkta gördüğünüz üzere yardıma ihtiyacım var kutu üzerinde LGA 1700 hazır yazıyor. Anlamadım şimdi anakartın arkasına plaket falan takacak mıyım? Ürün linkini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. ürün linki.

Ürünün içinden çıkan kitapçıkta genelde hangi soket tipine nasıl montaj yapılacağı çizimli olarak da anlatılıyor. Kullanım kılavuzunda detaylı olarak bulamadınız mı?

1702892315340.png

Bun backplate kullanman gerekiyor. Kafa kısımları kaydırılarak ana kartındaki montaj deliklerine uygun halde koyulacak.

1702892385099.png

Sonra bunlardan biri sağa biri sola yine vida kanalı kaydırılabildiği için Backplate'in ana kartın ön kısmında görünen vida yerlerine vidalanacak. Ardından da radyatörü bu demirlerin tam ortasındaki deliğe vidalayacaksın. Genel anlamda bu kadar anlatabiliyorum.

Ürünün içinden çıkan kitapçıkta genelde hangi soket tipine nasıl montaj yapılacağı çizimli olarak da anlatılıyor. Kullanım kılavuzunda detaylı olarak bulamadınız mı?

Eki Görüntüle 2056771

Bun backplate kullanman gerekiyor. Kafa kısımları kaydırılarak ana kartındaki montaj deliklerine uygun halde koyulacak.

Eki Görüntüle 2056772

Sonra bunlardan biri sağa biri sola yine vida kanalı kaydırılabildiği için Backplate'in ana kartın ön kısmında görünen vida yerlerine vidalanacak. Ardından da radyatörü bu demirlerin tam ortasındaki deliğe vidalayacaksın. Genel anlamda bu kadar anlatabiliyorum.
sadece plaketin vida kısımlarını anakartın deliklerine denk gelecek şekilde ayarlamam lazım değil mi?

sadece plaketin vida kısımlarını anakartın deliklerine denk gelecek şekilde ayarlamam lazım değil mi?
Evet. Sitesinde de Universal bir kurulum seti olduğu yazıyor. Kolaylık sağladığı kesin. Ama dediğim gibi kullanım kılavuzunda kurulumun nasıl yapılacağı her zaman anlatılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı