Game Awards 2024 GOTY adaylarınız neler?

Stalker 2 20 Kasım da çıkıyor aday olamıyor büyük ihtimalle. Ama basın önden oynadığı için olabilir de net bir bilgim yok.
Astro ve Wukong arası geçecek gibi geliyor. SH2 arkalarında kalır gibi.
2024'ün sönük bir yıl olduğunu söylemekte beis görmüyorum. Önceki yıllara kıyasla pek büyük oyun göremedik.
Wukong'a kesinlikle hak etmediği sürece vermezler bence. Astro Bot'un da alması zor sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stalker 2 20 Kasım da çıkıyor aday olamıyor büyük ihtimalle. Ama basın önden oynadığı için olabilir de net bir bilgim yok.

Wukong'a kesinlikle hak etmediği sürece vermezler bence. Astro Bot'un da alması zor sanki.
Wukong zaten "woke" içermediği için birçok basın kuruluşundan düşük puanlar aldı :D

Metacritic puanı 81, oyuncu puanı 8.3 olan Çin souls-like oyunu Black Myth: Wukong'un yılın oyunu ödülü için aday olması bile zor olmak ile birlikte Astro Bot abartılabilecek bir oyun değil. İki oyunda en fazla diğer kategorilerden bir tane ödül kazanabilir.

Yılın oyunu benim için Silent Hill 2 Remake olmak ile birlikte J-RPG konusunda Metaphor: ReFantazio ile Final Fantasy VII Rebirth yılın oyunu ödülü için listenin başını çekiyor. Bu yıl oyunda yer bile almıyor olan saçma sapan tartışmalara kurban gitmemiş olmasaydı Dragon Age: The Veilguard yılın oyunu ödülü konusunda BioWare için 2014 yılı gibi bir şans barındırıyor idi.

Metaphor: ReFantazio benim adayım. Gittikçe daha da açılmaya başladı bu arada ilk izlenim yazısını yazdığımdan beri. Eksileri olsa da harika bir JRPG deneyimi sunuyor şu an oynadığım kısmı. Zaten 2024'te başka oyun sevmedim pek. Değişmez bu durum herhalde.

Bu arada Persona 3 Reload'un aday olma ihtimali Infinitie Wealth'den daha yüksek bence. Metaphor net olur zaten ki GotY de FF7R ile Metaphor arasında gider. FF7R oynamadık o yüzden yorum yok. Metaphor eksikleri olan, hatta potansiyeli harcanmış fakat buna rağmen harika olan bir oyun.

Bu yıl ödül almayı hak eden en fazla 1-2 oyun var. Astro Bot bence kendi türünde alabilir. Bir de belki Metaphor alabilir.

Önceki yıllara bakın, farkı anlarsınız. Bu yıl çıkan oyunların çoğu remaster ya da remake oldu neredeyse. Üstteki sayılanlardan da gerçekten tek sevdiğim Wukong oldu. Onun da birkaç eksiği var, bu haliyle alır mı bilmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı