hasanprcnn Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Merhaba iyi günler, yaklaşık iki üç gündür game bar çalışmıyor. Hiçbir hata kodu vs. alamıyorum. Klip almak istiyorum ama ona da izin vermiyor. Fotoğraftaki gibi kalıyor, üstüne tıklıyorum ama nafile.
Merhaba iyi günler, yaklaşık iki üç gündür game bar çalışmıyor. Hiçbir hata kodu vs. alamıyorum. Klip almak istiyorum ama ona da izin vermiyor. Fotoğraftaki gibi kalıyor, üstüne tıklıyorum ama nafile.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.987 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Gamebar kayıt almak için pek iyi degil zaten baska uygulamalara yonelin bence. Artı 0 Eksi
Shawing Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Game bar yerine farklı klip alma uygulamaları kullanabilirsiniz game bar yerine. Artı 0 Eksi
KS KS hasanprcnn Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Shawing dedi: Game bar yerine farklı klip alma uygulamaları kullanabilirsiniz game bar yerine. Genişletmek için tıkla... ekran kartım mobil amd olduğu için relive özelliğini kullanamıyorum öneriniz var mıdır? yusuf_emir_cnd dedi: Gamebar kayıt almak için pek iyi degil zaten baska uygulamalara yonelin bence. Genişletmek için tıkla... bir önerin var mı hocam ekran kartım rx6500m Artı 0 Eksi
Shawing dedi: Game bar yerine farklı klip alma uygulamaları kullanabilirsiniz game bar yerine. Genişletmek için tıkla... ekran kartım mobil amd olduğu için relive özelliğini kullanamıyorum öneriniz var mıdır? yusuf_emir_cnd dedi: Gamebar kayıt almak için pek iyi degil zaten baska uygulamalara yonelin bence. Genişletmek için tıkla... bir önerin var mı hocam ekran kartım rx6500m
Shawing Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 Önerebileceğim programlar var Bandicam Camtasia SCREENFLOW Artı 0 Eksi