Game Booster 23.8" GB-2410ffw monitörde 1 adet ölü piksel çıktı

ViewSonic IPS monitör nasıldır onlardanda alabilir VA panel her marka için geçerli zaten kötü paneldir.

IPS panel genel olarak önerdiğimiz panel zaten. Ghosting olmaması adına ve sunduğu renklerden ötürü IPS öneriyoruz. ViewSonic'ya da herhangi biir bilinen markanın modellerini sunabiliriz.
VA panel kötü değildir. Modele göre ve panele göre değişir. Her panelin kendi alanında iyi olduğu noktalar bulunuyor.

IPS panel genel olarak önerdiğimiz panel zaten. Ghosting olmaması adına ve sunduğu renklerden ötürü IPS öneriyoruz. ViewSonic'ya da herhangi biir bilinen markanın modellerini sunabiliriz.
VA panel kötü değildir. Modele göre ve panele göre değişir. Her panelin kendi alanında iyi olduğu noktalar bulunuyor.

Ben birkaç markanın panelleri nereden aldıgını ya da nasıl ürettiğini araştırmıştım ama bir tek ViewSonic'in hangi IPS paneli kullandığını bulamadım siz biliyor musunuz kendilerimi üretiyor başka bir markanın panelinimi kullanıyor

Bütçeyi 5 bine zorlayabilirim. LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da nasıl acaba ?

4000-5000 arasına zorlayabilirim. Ama vatandan aldığım için vatandan monitör ve klavyeyi iade etmeyi deneyeceğim mağazadan aldığımdan iade konusunda olmuyor dediler mağazadan alındığı için. Monitörde ölü piksel çıktığı için mecbur iade edecekler. Ama klavyeyi sadece beğenmedim renkleri soluk gördüm hoşuma gitmediği için iade yapmaya gideceğim. Dün almıştım klavyeyi. İkisini iade etmeyi başarırsam 4600 TL civarı para oluyor. İade edemez başka ürünle değişim yapmayı denersem vatandan bu 2 monitörü buldum sizce nasıl? Bu forumda çoğu monitör başlıklarında sizi gördüm tecrübelisiniz sanırım.
Asus VP249QGR alabilirsin pivot değil ama fiyatını hak eden bir model.

ASUS TN panel bakıyorsun. Aslınmaz. TUF serisini önermiyorum. Çünkü ciddi kalite problemleri mevcut.
Dell ise çok pahalı. Bu paraya Dell alınmaz. Hakkı maksimum 4.5k bu Dell'in.
Baktığın ViewSonic VA panel. Alınmaz. Ghosting seviyesi göz yorar.
Gigabyte ve LG arasında seçim yapın. Daha mantıklı bir monitör yok baktıklarından.

Peki o LG modelinde ghosting olup olmadığını nasıl öğrenebilirim internette hiçbir yerde bir şey bulamadım.

Peki o LG modelinde ghosting olup olmadığını nasıl öğrenebilirim internette hiçbir yerde bir şey bulamadım.

LG'de ghosting olmaz. IPS panel çünkü. Araştırmana gerek yok.
Zaten bu LG'nin GN-600B familyasının devamı. Aynı monitör aslında. Güncelleşmiş hali.

Zaten bu LG'nin GN-600b familyasının devamı. Aynı monitör aslında. Güncelleşmiş hali.

Pivot ne anlama geliyor? Bir de 300 TL verip 144 Hz'den 165 Hz'ye geçmeye değer mi LG'den Dell'e yani.

İnternette ghosting testi diye aratırsanız bulursunuz birkaç örnek.

Çok araştırdım hatta yabancılardan review falan araştırdım düzgün ghosting testi yapan bulamadım. Hepsi ghosting UFO testini videoya almış fotoğraf çekip ekrana veren hiç bulamadım. İsimleri benzer ürünler var hep.

Zaten bu LG'nin GN-600b familyasının devamı. Aynı monitör aslında. Güncelleşmiş hali.

Sanırım buldum LG'nin o modelinin ghosting testini şimdi buldum. https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/photo1682210595-4-jpeg.1751353/ burada ghosting testi. Sizce nasıl ghosting testi başarılı mı?

Son düzenleme:
Reis ghosting IPS panelde olmaz arkadaşında dedigi gibi monitoru alınca UFOtest yapabilirsin mesela benim ufo test değerleri bu şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_5379.jpeg
    IMG_5379.jpeg
    259,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5378.jpeg
    IMG_5378.jpeg
    254,1 KB · Görüntüleme: 37
Reis ghosting IPS panelde olmaz arkadaşında dedigi gibi monitoru alınca ufotest yapabilirsin mesela benim UFO test değerleri bu şekilde.

Kanka şu an alıp pişman olduğum hatta konunun başlığındaki monitör IPS panel ama ghostingi çok fazla.

Reis ghosting IPS panelde olmaz arkadaşında dedigi gibi monitoru alınca ufotest yapabilirsin mesela benim UFO test değerleri bu şekilde.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/photo1682210595-4-jpeg.1751353/ bu LG'nin ghosting testiymiş. Nasıl sence başarılı mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı