Game Booster 23.8" GB-2410ffw monitörde 1 adet ölü piksel çıktı

Kanka şu an alıp pişman olduğum hatta konunun başlığındaki monitör IPS panel ama ghostingi çok fazla.

Her IPS panel aynı olmuyor IPS panelin kaliteside önemli bak bu resimler benim monitörün değerleri ghosting yok yani ghosting sıfır olan monitör blur busters sertifikalı monitördür bende de yok ama UFO testte çok küçük olduğunu görüyorsun oda her UFO'da değil 1 tanesinde falan 360Hz'de ghosting yok

Attığın görselde nerdeyse her ufonun gölgesini görüyorum çokta iyi görünmüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5378.jpeg
    254,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5379.jpeg
    259,6 KB · Görüntüleme: 36

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/d7729ae5-9e4e-4644-982f-fb489a74c9c1-jpg.1626302/ bu da Dell'in ghosting testi bu nasıl peki sence?

Pivot monitörün yukarı-aşağı dönebilmesini sağlıyor. Ergonomik açıdan avantaj sağlıyor diyebiliriz.
Ghosting ise resim olarak çekilmez. Video olarak çekilir. Ghosting hareketli nesne arkasında çıkan siyah izdir. Duran resimde ghosting doğru sonuç göstermez.
Attığın resmi referans alırsak ghosting yok. Zaten IPS panel monitörde kolay kolay ghosting olmaz.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/d7729ae5-9e4e-4644-982f-fb489a74c9c1-jpg.1626302/ Dell ghosting testi.
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/photo1682210595-4-jpeg.1751353/ LG'nin ghosting testi.

Tamamdır son olarak fikrinizi almak istiyorum biri 5000 diğeri 5300 TL biri 144 Hz diğeri 165 Hz sizce 300 TL fazla verip 144'ten 165'e geçmeye değer mi? Dediğinize göre sanırım Hz dışında ürünler arasında pek fark yok doğru mu? Bir de pivot.

Bir de sanırım GtG değeri diye bir şey varmış gerçek ms i gösteriyor. LG'den GtG 1 ms yazıyor vatan bilgisayarda. Dell hakkında yazmıyor ama sanırım 1-2 ms o da.

1 ms dir dell de fakat bu sadece satış stratejisi hiçbir monitör 1 ms değildir 2.5 ms falandır 0.5 ms monitörler bile 0.5 değildir.

1 msdir Dell de fakat bu sadece satış stratejisi hiçbir monitör 1 ms değildir 2.5 ms falandır 0.5 ms monitörler bile 0.5 değildir.

Siz peki LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve Dell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da monitörler arasında hangisini önerirsiniz? 144 Hz'den 165 Hz'ye 300 TL fark vererek alınır mı? Yoksa LG'nin monitörü daha mı iyi fiyatına göre Dell'den.

Dell'e o para verilmez. Bak tekrar söylüyorum.
Bunu bir Dell fan boyu olarak söylüyorum. O para verilmez. O kadar performanslı bir ürün değil.
LG bile pahalı ama hadi LG kalitesi ve pivot bulunması nedeniyle alınır diyorum.
Vatandan almak zorunluluğun olmasa AOC'ya da Gigabyte önereceğimi biliyorsundur.

Yani aslında 144 ve 165 Hz arasında bir fark yok LG öneririm paranız cebinizde kalsın iyi monitördür LG.

LG önerdim ama ViewSonic'te alabilir aslında Dell'e nazaran ViewSonic daha iyidir gene de son karar LG olsun LG de iyidir bayağı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…