Game Booster 23.8" GB-2410ffw monitörde 1 adet ölü piksel çıktı

Donanim haber gibi bazı sitelerde 1 bile olsa garanti kapsamında olur gerekirse mahkemeye verin diyorlar. Yasal olarak bu konuda bir yasa var mı?

Yani aslında evet ayıplı mal olarak nitelendiriliyor mesela monitorde sonradan ölü pixel cıkma ihtimalide var aldıktan 1-2 ay sonra da çıkabiliyor. Ben PC'yi her actıgımda ölü pixel testi yaparım aslında sonradan ölü pixel çıkması biraz da monitorun panel kalitesiyle alakalı bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte onunla mı uğraşıyım yoksa 2.elden uygun fiyata mı satyım diye düşünüyorum. Mahkemeye versem ne kadar sürede sonuçlanır. Sonuçlanana kadar ekonomi bozulur. İstediğim monitör 5000 TL bu ürünü 3300e aldım. O monitöre zam gelirse sonuçlanana kadar falan gibi düşünceler var aklımda.

Reis mahkemeyle uğraşma mahkeme çok bela biryer yıllarca süren davalar var türkiyede mahkeme diye birşey yok cinayetten bile dava açsan sonuçlanmıyor sen en iyisi sat üstüne ekle LG Aoc ViewSonic gibi markalara bak

Hocam birşey sorucaktim monitör ölü piksel hariç görüntü kalitesi nasıldı acaba ? Renkler canlılık parlaklık oranı nasildi bilgi verebilir misiniz ?

Hocam bir şey soracaktim monitör ölü piksel hariç görüntü kalitesi nasıldı acaba? Renkler canlılık parlaklık oranı nasildi bilgi verebilir misiniz?

İlk defa bilgisayar aldım daha önce sadece laptop kullanıyordum o yüzden net bir kıyaslama yapamam ama iyi gibi şu anlık. Fakat bu fiyata pek önermem başka bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…