Game Booster 280Hz monitörüm arızalandı

kyosavlr

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle diyeyim Game booster GB-2428ff modelini kullanıyorum sadece Valorant oynuyorum, şu 3 gündür oyundayken birden monitör siyah ekran oluyor. Geri geliyor. Sonra karıncalanma oluyor. Kapatıp açtım bir sorun yok oyuna. Giriyorum oyuna girdiğimde yine aynı hatayla karşılaşıyorum. 240Hz'de denedim yine aynı şey oldu. Kendime özel çözünürlükler oluşturmuştum NVIDIA üzerinden onları da kaldırdım yine aynı sorun. Garantiye verebilirim garantiye vermeden çözümü bilen ya da yaşayan varsa bilgilenmek istedim ( kalitesiz bir marka ve ürün olduğunun farkındayım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle diyeyim Game booster GB-2428ff modelini kullanıyorum sadece Valorant oynuyorum, şu 3 gündür oyundayken birden monitör siyah ekran oluyor. Geri geliyor. Sonra karıncalanma oluyor. Kapatıp açtım bir sorun yok oyuna. Giriyorum oyuna girdiğimde yine aynı hatayla karşılaşıyorum. 240Hz'de denedim yine aynı şey oldu. Kendime özel çözünürlükler oluşturmuştum NVIDIA üzerinden onları da kaldırdım yine aynı sorun. Garantiye verebilirim garantiye vermeden çözümü bilen ya da yaşayan varsa bilgilenmek istedim ( kalitesiz bir marka ve ürün olduğunun farkındayım).
Hocam bence riske atmayın gönderin garantiye umarım kullanıcı hatası vs. deyip gagalamazlar geri.

Hocam o fiyata taş gibi ASUS, MSI, Gigabyte, AOC monitörler varken neden gidip de tabiri caizse "hıyar" gibi monitörü aldınız? Hiç mi internete yazmadınız "Game Booster monitör alınır mı?" diye? Örnek konu bırakıyorum.

Ama sorun benzer. Bu büyük ihtimalle güç giriş donanımlarıyla alakalı diye düşünüyorum. Sen cihazın içini açmadığın veya usb&monitör girişlerine tornavida sokup kurcalamadığın sürece sürece bu tip cihazlarda kullanıcı hatası kolay kolay olmuyor.

Yani niye aldın yok falan gibisinden yorumlar bomboş geliyor.Yani aldım ne yapabilirim bir hata yaptım neden daha çok üzerime geliyorsunuz anlamıyorum, bir daha yapmam almam zaten böyle bir ürün.Teşekkür ederim yorumlarınız için, son olarak itopyayla ilgili bilgisi olan varsa, airporttaki itopyaya götürsem ya da başka bayisine götürsem kabul ederler mi?

He bu arada oynadığım oyun ile alakası yokmuş. Monitörü öne arkaya doğru oynattığımda görüntü git gel yapıyor karıncalanma oluyor. Sanırsam dp kablosu ya da güç kablosuyla ilgili bir problemi var.Fişi ile oynadığımda olmuyor sadece monitörü oynattığımda oluyor.Dp kablosunu değiştirmek yerine direkt götürmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı