Çözüm Game Booster 7.1 kulaklık sürücü bulmak

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertcanndyh

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
142
Herkese merhabalar. Uzun bir süredir Game Booster 7.1 kulaklık kullanıyorum (sanal) ve kullanırken sanıyordum ki 7.1'im açık ama sonradan anladım ki değilmiş. İlk olarak uzamsal sesi kapattım. Ses rahat kasılmaya başladı. Sonra ses efektinden Virtual Surround'u açtım. Anladım ki Microsoft'un bedava çok işe yaramayan hizmetiymiş (sanal 7.1 kulaklıklar için.). Sonra driver araştırmasına başvurdum ve binlerce konu yazı oluşturulduğunu gördüm fakat herkesin dediği farklıydı. Biri diyordu uzamsal sesi aç ki en yanlışı oymuş. Diğeri ses efektinden Virtual Surround'u aç tamam falan diye diye bir sürü cevap buldum. Ben öyle kullanmaya devam ettim. Sonra araştırdım Game Booster'ın resmi bir sitesini bulamadım 6 ay boyunca 5-10 kere aramama rağmen. Bugün çok da zor olsa Facebook'da bir konuda denk geldim ve birisi Game Booster'ın sitesi olmadığını ve bütün her şey hakkında bilgi veren bir site olduğunu söyledi. Bastım ve Game Booster ürünlerinden kulaklık kısmına geldim. Yazılımını indirdim kendi kulaklığımın. Her şey halloldu bütün ayarları ayarlayabiliyorsun ve 7.1'i açınca anladım sanalda olsa çok güzel bir his olduğunu. Bunu yazmamdaki amaç o binlerce konu açan arkadaşlar için yeni alanlar için. Yardımcı olmak istedim :)

Zamanı olmayanlar için kulaklık driverları.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Uzun bir süredir Game booster 7.1 kulaklık kullanıyorum (sanal) ve kullanırken sanıyordum ki 7.1'im açık ama sonradan anladım ki değilmiş. İlk olarak uzamsal sesi kapattım. Ses rahat kasılmaya başladı. Sonra ses efektinden Virtual Surround'u açtım. Anladım ki Microsoft'un bedava çok işe yaramayan hizmetiymiş (sanal 7.1 kulaklıklar için.). Sonra driver araştırmasına başvurdum ve binlerce konu yazı oluşturulduğunu gördüm fakat herkesin dediği farklıydı. Biri diyordu uzamsal sesi aç ki en yanlışı oymuş. Diğeri ses efektinden Virtual Surround'u aç tamam falan diye diye bir sürü cevap buldum. Ben öyle kullanmaya devam ettim. Sonra araştırdım Game Booster'ın resmi bir sitesini bulamadım 6 ay boyunca 5-10 kere aramama rağmen. Bugün çok da zor olsa Facebook'da bir konuda denk geldim ve birisi Game Booster'ın sitesi olmadığını ve bütün her şey hakkında bilgi veren bir site olduğunu söyledi. Bastım ve Game booster ürünlerinden kulaklık kısmına geldim. Yazılımını indirdim kendi kulaklığımın. Her şey halloldu bütün ayarları ayarlayabiliyorsun ve 7.1'i açınca anladım sanalda olsa çok güzel bir his olduğunu. Bunu yazmamdaki amaç o binlerce konu açan arkadaşlar için yeni alanlar için. Yardımcı olmak istedim :)

Zamanı olmayanlar için kulaklık driverları.

Arkadaşlar bir ara indirdim dip sesten dolayı fazla götürmüyor diye program ekle veya kaldırdan uninstall yaptım Kaspersky trojan uyarısı verdi sonra bilgisayarda değişiklikler oldu güzel olarak haberiniz olsun. İnanmazsanız indirin görün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı