Game Booster G918 Fire Storm alınır mı?

Ekin Türkoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Hepsiburada üzerinden Game booster G918 red Switch klavye siparişi verdim. Fakat olumsuz yorumlar beni biraz tereddütte bıraktı. Görünüş açısından çok hoş bir klavye. Ne düşünüyorsunuz. İptal etmeli miyim?

Merhaba. Hepsiburada üzerinden Game booster G918 red Switch klavye siparişi verdim. Fakat olumsuz yorumlar beni biraz tereddütte bıraktı. Görünüş açısından çok hoş bir klavye. Ne düşünüyorsunuz. İptal etmeli miyim?

Aslında yorumların çoğu olumlu yönde, tek bir tarafta odaklanmayın. Fiyatına göre yetersiz mi evet öyle lakin pişman ettirmez dostum için rahat olsun. Ayrıca aydınlatmaları vs. hoş :)

Aynı klavyeyi (beyaz olan modelini) yıllardır kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım. içiniz rahat olsun.

Ağzı olan konuşmuş yine🤭. Bu ürüne bu kadar para baymayı aklım almıyor. Bütçeniz tam olarak nedir?

Ağzı olan konuşmuşmuş. Konuyu açan arkadaş benim 3.5 yıldır kullandığım klavye ile ilgili bir soru sormuş ve ben de yaşadığım deneyimi ve memnun olduğumu belirttim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı