Game Booster GB-2420FF alınır mı?

VA panel almayın, pişman olursunuz.

IPS kadar kaliteli değildir orası ayrı ama böyle pişman olursunuz ne alaka ben kaliteli olmadığı söylenilsede forumda Rampage monitörümden çok memnunum sorunsuz oynuyorum CS:GO globalim ben bir sorun hissetmedim yani pişman etmez sadece daha düşük kalitededir görüntüsü orası ayrı.

IPS kadar kaliteli değildir orası ayrı ama böyle pişman olursunuz ne alaka ben kaliteli olmadığı söylenilsede forumda Rampage monitörümden çok memnunum sorunsuz oynuyorum CS:GO globalim ben bir sorun hissetmedim yani pişman etmez sadece daha düşük kalitededir görüntüsü orası ayrı.

Paramı niye çöpe vereyimki. VA alsam bile kalitelisini alırım.

Hocam ama benim attığım monitör 165hz 1ms ve fiyatı çok uygun. Marka ne kadar kalitelidir bilmiyorum fakat piyasadan 1500-2000 lira daha ucuz olunca deneyesim geldi aslında. Eğer çok kalitesiz ise ne gibi sorunlar çıkabilir?

Hocam ama benim attığım monitör 165Hz 1ms ve fiyatı çok uygun. Marka ne kadar kalitelidir bilmiyorum fakat piyasadan 1500-2000 lira daha ucuz olunca deneyesim geldi aslında. Eğer çok kalitesiz ise ne gibi sorunlar çıkabilir?

Ghosting olabilir onun dışında sorun olmaz oda kesin değil olması bence alın bir deneyin.

Bak şunu söyleyeyim bu bütçede alınır ama daha az vereyim çok fark yoktur diye alacaksan yok fark var ama bütçe arttıramıyorsan pişman etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı