Game Booster GB-2428FF alınır mı?

Bunu soruyorum hocam zaten çok işlerim var uğraş vereceksem bari deysin de birileri alsın diye söylüyorum bugün imkanım olursa aynı videoyu atarım size.
Ben de almayı düşünüyorum da test videosu atabilir misiniz?

Bırak paranın hakkını bedava olsa alınmaz.
İşin teknik boyutundan ve fiyat performans açısından bakarsanız bu yorumu yapmak elbette kolay ve doğru ama ülkede herkes kolayca monitör alamıyor emin olun, bu monitörden 5 adet alıp bedavaya dağıtsanız bu yorumdan 10 kat daha makbule geçersiniz. 😁

Ülkenin üzülerek söylüyorum zengin fakir fark etmeksizin ciddi bir mezarcı kitlesi var yani acı ama gerçek, ''bedava olsa alınmaz'' ucundan gereksiz ve dikkat çekici bir cümle.

Son düzenleme:
Video olarak atacaksan şunun gibi yaparak (tek bir UFO'ya odaklanarak videodaki gibi) atman gerekiyor düz tutarak doğru sonuca ulaşmak zor olur.
Bir de monitörün ayarlarından overdrivesini en hızlıya al başka adlarla da geçiyor olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraf olarak da atman iyi olur ikisini birlikte görmek daha sağlıklı olur.

Fotoğraf olarak atması daha iyi olur çünkü küçük bir alan sınırı var yani YouTube kadar net asla paylaşamıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı