Game Booster GB-2428FF alınır mı?

Son düzenleme:
Video olarakmı atmamı istersiniz fotoğraf olarakmı.

Bir de hangi testleri atayım ghosting ms ve Hz testi atabilirim.

Video olarak atacaksan şunun gibi yaparak (tek bir UFO'ya odaklanarak videodaki gibi) atman gerekiyor düz tutarak doğru sonuca ulaşmak zor olur.
Bir de monitörün ayarlarından overdrivesini en hızlıya al başka adlarla da geçiyor olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraf olarak da atman iyi olur ikisini birlikte görmek daha sağlıklı olur.

Sadece ghosting testi yeterlidir. UFO testten yapacaksınız zaten biliyorsunuzdur bunları.

@Votakeee

Video olarakmı atmamı istersiniz fotoğraf olarakmı.

Bir de hangi testleri atayım ghosting ms ve Hz testi atabilirim.
hocam atmayacaksan söyle beklemeyeyim daha yine araya zaman girdi farkındaysan. @Votakeee

Son düzenleme:
Video olarak atacaksan şunun gibi yaparak (tek bir UFO'ya odaklanarak videodaki gibi) atman gerekiyor düz tutarak doğru sonuca ulaşmak zor olur.
Bir de monitörün ayarlarından OverDrive'sini en hızlıya al başka adlarla da geçiyor olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraf olarak da atman iyi olur ikisini birlikte görmek daha sağlıklı olur.

Sadece ghosting testi yeterlidir. UFO testten yapacaksınız zaten biliyorsunuzdur bunları.

@Votakeee

Hocam atmayacaksan söyle beklemeyeyim daha yine araya zaman girdi farkındaysan. @Votakeee

Hocam siz alacak mısınız ona göre uğraş vereyimde.

Hocam siz alacak mısınız ona göre uğraş vereyimde.

Dostum konunun başında atabileceğini söylemişsin bende senden atmanı istedim. Öyle bir niyetin yoktuysa yazmayacaktın en başından.

Farkındaysan 20 gündür seni darlıyorum ya söylediğin gibi testleri at ya da bir daha atarım falan deme kimseye. Üşeniyorsun atmaya belli ki.

Benim kendi monitörüm var almayacağım fakat senden test isteyen iki arkadaş alacak sanırım. Atacaksan sırf onlar için bile atman gerekiyor.

@Votakeee

Son düzenleme:
Dostum konunun başında atabileceğini söylemişsin bende senden atmanı istedim. Öyle bir niyetin yoktuysa yazmayacaktın en başından.

Farkındaysan 20 gündür seni darlıyorum ya söylediğin gibi testleri at ya da bir daha atarım falan deme kimseye. Üşeniyorsun atmaya belli ki.

Benim kendi monitörüm var almayacağım fakat senden test isteyen iki arkadaş alacak sanırım. Atacaksan sırf onlar için bile atman gerekiyor.

@Votakeee

Bunu soruyorum hocam zaten çok işlerim var uğraş vereceksem bari deysin de birileri alsın diye söylüyorum bugün imkanım olursa aynı videoyu atarım size.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı