U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #1 Hepsiburada'da 400 TL'ye geliyor kuponla sizce alınır mı? Kaç yıl götürür parasına değer mi? %100 Anti-Ghosting hem.
Hepsiburada'da 400 TL'ye geliyor kuponla sizce alınır mı? Kaç yıl götürür parasına değer mi? %100 Anti-Ghosting hem.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Alınmaz.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 Alinmaz. https://www.hepsiburada.com/silabor...uncu-klavyesi-p-HBCV00004D5AH3?magaza=Silabor
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #4 Neden alınmaz peki hocam merak ettim? longwayy dedi: Alinmaz. https://www.hepsiburada.com/silabor...uncu-klavyesi-p-HBCV00004D5AH3?magaza=Silabor Genişletmek için tıkla... Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hemdi
Neden alınmaz peki hocam merak ettim? longwayy dedi: Alinmaz. https://www.hepsiburada.com/silabor...uncu-klavyesi-p-HBCV00004D5AH3?magaza=Silabor Genişletmek için tıkla... Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hemdi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #5 uıop dedi: Neden alınmaz peki hocam merak ettim? Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hem de. Genişletmek için tıkla... Kullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik.
uıop dedi: Neden alınmaz peki hocam merak ettim? Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hem de. Genişletmek için tıkla... Kullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #6 longwayy dedi: Kullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynı
longwayy dedi: Kullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik. Genişletmek için tıkla... Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynı
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #7 uıop dedi: Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynı Genişletmek için tıkla... Hem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir.
uıop dedi: Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynı Genişletmek için tıkla... Hem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #8 longwayy dedi: Hem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir. Genişletmek için tıkla... t60 a baktıgımda fazla kişi almamış diyer siyah modelinin yorumlarıda orta gibi siz kulalnıdınzmı ve klavyede yön tuşları yokyeni fark ettim lazım oluyor Son düzenleme: 14 Temmuz 2023
longwayy dedi: Hem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir. Genişletmek için tıkla... t60 a baktıgımda fazla kişi almamış diyer siyah modelinin yorumlarıda orta gibi siz kulalnıdınzmı ve klavyede yön tuşları yokyeni fark ettim lazım oluyor
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #9 uıop dedi: T60'a baktıgımda fazla kişi almamış diğer siyah modelinin yorumları da orta gibi siz kulalnıdınz mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela.
uıop dedi: T60'a baktıgımda fazla kişi almamış diğer siyah modelinin yorumları da orta gibi siz kulalnıdınz mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #10 longwayy dedi: Kullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela. Genişletmek için tıkla... klavyede yön tuşları yok yeni fark ettim oynadıgım oyunlarda lazımoluyor başka klavye varmı bu fiyatlara antighostingli mekanik Game booster ne kadar dayanır.
longwayy dedi: Kullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela. Genişletmek için tıkla... klavyede yön tuşları yok yeni fark ettim oynadıgım oyunlarda lazımoluyor başka klavye varmı bu fiyatlara antighostingli mekanik Game booster ne kadar dayanır.