Hepsiburada'da 400 TL'ye geliyor kuponla sizce alınır mı? Kaç yıl götürür parasına değer mi? %100 Anti-Ghosting hem.
Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hemdi
Kullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik.Neden alınmaz peki hocam merak ettim?
Küçük klavyelere pek yatkın değilim yanlış tuşa basabiliyorum hem de.
Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynıKullanilan bilesenler, malzeme kalitesi dandik.
Hem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir.Kasa olarakmı yoksa switchlermi benim arkadaşımda gamepower overlord var outemu red swtich kulalnıyor çünkü bu klavyedeki switchde aynı
t60 a baktıgımda fazla kişi almamış diyer siyah modelinin yorumlarıda orta gibi siz kulalnıdınzmıHem kasasi hem switci dandik. Outemu piyasadaki en kalitesiz switch markasi. T60'da Jixian var, Outemu'dan daha kalitelidir.
Kullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela.T60'a baktıgımda fazla kişi almamış diğer siyah modelinin yorumları da orta gibi siz kulalnıdınz mi?
klavyede yön tuşları yok yeni fark ettim oynadıgım oyunlarda lazımoluyor başka klavye varmı bu fiyatlara antighostingli mekanikKullanmadim ama forumda kullananlar var. @SEMIKAANCAKIR hocam kullaniyor mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.