Vallahi gördüğüm kadarıyla sorunsuz bir kart, zaten manli markası çok köklü bir firma ancak Türkiye'de bilinmiyor. Mesela ben de şu anda manli ekran kartı kullanıyorum ve memnunum.
Amerika'da yeri geldiği zaman en büyük firmaların ürünlerini sponsorluk kaybetme riskine karşı %100 tarafsız inceleyen kanallar, firmalar var. Türkiye'de o yok işte en çöp ürünü bile sana güzelleyebiliyorlar, Technopat dahil hiçbir kanalın "bu iyi bunu alın" dediğini tek başına referans alamıyorum. PCHocası birkaç sene önce Dragos bilgisayar tanıyordı misal.
Türkiye'ye bir adet GamersNexus ya da Hardware Unboxed kalitesinde kanal lazım gözün kapalı güvenebileceğin.
Bari VideoCardz'a falan kayıt yaptırsalardı. Merak edip tasarım benzerliği aradım, orada bile bulamadım. Çin'deki hangi fabrikayla anlaştılar bilmiyorum...
Amerika'da yeri geldiği zaman en büyük firmaların ürünlerini sponsorluk kaybetme riskine karşı %100 tarafsız inceleyen kanallar, firmalar var. Türkiye'de o yok işte en çöp ürünü bile sana güzelleyebiliyorlar, Technopat dahil hiçbir kanalın "bu iyi bunu alın" dediğini tek başına referans alamıyorum. Pchocası birkaç sene önce Dragos bilgisayar tanıyordı misal.
Türkiye'ye bir adet gamersnexus ya da hardware unboxed kalitesinde kanal lazım gözün kapalı güvenebileceğin.
Technopat ekibi incelemeye değer görürse testlerini yapmasını çok isterim. Net bir durum ortaya koyulabilir. Diğer RTX 3060 Ti modelleri ile arasında devasa fiyat farkı var.
En ucuz Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 10.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Abdullah'ın ürünleri parçalayıp inceleyecek teknik bilgisi sınırlı ama eskisi gibi önüne gelen her çöp ürünü tanıtmıyor ve yabancı güvenilir kaynaklardan aldığı bilgileri insanlara aktarıyor. Böyle devam etsin ona lafım yok.
PC Hocası'ndan ise ne köy olur ne de kasaba. Ortalama bir mahalle bilgisayarcısının Youtube'a taşmış versiyonu.