Elektronik Game Booster GeForce RTX 3060 Ti ₺ 7.299,06 TL

Arkadaşlar kart birebir Galax ile aynı üretim. Herkes bir şeyler söylemiş ama şöyle bir örnek bırakayım.

Game Booster.
1674836481772.png

Galax.

1674836588912.png

Ok ile gösterdiğim yerlere sadece mavi çizgi atılmış.

Game Booster backplate.
1674836673025.png

Galax backplate.
1674836692546.png

Kart soğutması gayet başarılı.

Galax marka RTX 3060 Ti bende var. Size 12 dk 1080p 8X msa FurMark testini atayım. Bu benim kendi kullandığım kartın değerleri.
RTX 3060 ti.png

Kart bence her türlü alınır.

Şöyle bir ekleme yapayım. Ben kartı 2021 Kasım'dan beri kullanıyorum hatta mining bile yaptım. FurMark testinde tarihe bakın 2 gün önceki tarih değerlerinde hiçbir kayıp yok.

Test yaptığım kasa Lian Li lancool 215.

Alınmaz alınmaz dediler şimdi indirim bitti. 7900TL olmuş.

Aradığım yorum bu gerçekten. Bunun yerine gainward alınabilir diyenler de vardı. Biraz incelerseniz o modeli neredeyse fark olmadığını anlarsınız. 1 tane ısı borusu fazladan koymuşlar ve nikel kaplı.

.
Bu kart çoğu yerde en dip seviyede gözüküyor fakat çok daha kötüleri var. PC hocasının uzay montaj yaptığı test benimle aynı bende 67 dereceyi geçemedim uzay montaj ile.

Alınmaz alınmaz dediler şimdi indirim bitti. 7900TL olmuş.
Geç gördüm konuyu. Ara sıra bakıyorum buraya. Biraz daha erken atsaydım belki yararlananlar olabilirdi. Neyse fiyat düşerse faydalanırlar. Sağlık olsun.

Başlığı gördüm ve direkt konuya daldım. Az çok yazılıp çizilenleri tahmin ettiğim için konuya verilen cevapları pek okumadım. Açıkçası ben biraz heyecanlandım çünkü bir Türk markası her ne kadar Çin'de ürettirip kendi markasını bassa da benim için gurur verici bir şey bu yerli bir markanın ekran kartı tasarlaması. O bu şu diyerek almazsak ve kötülemeye devam edersek yerli firmalarımız tamamen yerli olarak üretecekleri sermayeyi edinemezler. İmkanı ve bütçesi olan şans versin derim, üstelik diğer markalara kıyasla fiyatı bu kadar uygunken. Benim ihtiyacım olsa ben alırdım, nasıl olsa garantisi var 2 yıl en az.

Arkadaşlar kart birebir Galax ile aynı üretim. Herkes bir şeyler söylemiş ama şöyle bir örnek bırakayım.

Gamebooster
1674836481772.png

Galax

1674836588912.png

Ok ile gösterdiğim yerlere sadece mavi çizgi atılmış.

Gamebooster Backplate
1674836673025.png

Galax Backplate.
1674836692546.png

Kart soğutması gayet başarılı.

Galax marka RTX 3060 ti bende var. Size 12 dk 1080p 8x MSA Furmark testini atayım. Bu benim kendi kullandığım kartın değerleri.
RTX 3060 ti.png

Kart bence her türlü alınır.

Şöyle bir ekleme yapayım. Ben kartı 2021 Kasımdan beri kullanıyorum hatta mining bile yaptım. Furmark testinde tarihe bakın 2 gün önceki tarih değerlerinde hiç bir kayıp yok.

Test yaptığım kasa Lian Li Lancool 215

İşte dediğim gibi PCPartners şirketinin ürünü olduğunu teyit etmiş olduk. MANLİ-Galax fark etmez üretici belli :) Her halükarda tercih edilir.

İşte dediğim gibi pcpartners şirketinin ürünü olduğunu teyit etmiş olduk. Manli-Galax fark etmez üretici belli :) her halükarda tercih edilir.

Kartın bu kadar küçük olması normal mi 2 fanlı olmasına rağmen fanın birinin altı boş.
Pardon yanlış kişiyi etiketlemişim.
Diğer 3060 Ti'larda öyleymiş sıkıntı yok.

Galax ülkemizde adını daha çok mining vesilesiyle duyurmuş bir marka. Ben de bir süre 3060 white modelini kullanmıştım ve çok memnundum. Siyah modelini de arkadaşım 1 sene sorunsuz kullandı ve sonra sattı. Eğer rgb yada sıcaklık takıntınız yoksa bu kartın üzeceğini düşünmüyorum. Bilinen marka 65 derece çalışıyorsa bu 70 çalışır ve en fazla olacağı budur. Bütçesi kısıtlı olanlar tercih edebilir.

Abdullah'ın ürünleri parçalayıp inceleyecek teknik bilgisi sınırlı ama eskisi gibi önüne gelen her çöp ürünü tanıtmıyor ve yabancı güvenilir kaynaklardan aldığı bilgileri insanlara aktarıyor. Böyle devam etsin ona lafım yok.

PC Hocası'ndan ise ne köy olur ne de kasaba. Ortalama bir mahalle bilgisayarcısının Youtube'a taşmış versiyonu.
Eşek buna güldü.

Bedava herkes almalı bu kart galax 3060 ti ben 5 ay felan once aldım 9300tl ye galax bu fiyata bu Kart bedava gameboster sadece kutusu marka galax

Technopat Haberler

Geri
Yukarı