6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 8 Haziran 2024 #21 Josephboom dedi: Ev arkadaşımla aynı anda bu satıcıdan ürünü aldık birimize çevirici diğerimize ise 5m lik aux kablo gönderdi. Sipariş verirken dikkat etmedim ama ürünü farklı kategoriye koymuşlar Eki Görüntüle 2216798 Genişletmek için tıkla... Fiyat hatası olabilir demiştim doğru demişim.
Josephboom dedi: Ev arkadaşımla aynı anda bu satıcıdan ürünü aldık birimize çevirici diğerimize ise 5m lik aux kablo gönderdi. Sipariş verirken dikkat etmedim ama ürünü farklı kategoriye koymuşlar Eki Görüntüle 2216798 Genişletmek için tıkla... Fiyat hatası olabilir demiştim doğru demişim.
MrIronstone Megapat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 320 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Haziran 2024 #22 Birden fazla satıcı vardı, acaba hepsi mi aux kablosu gönderir, ben tek tek bakıp en güvenilirinden sipariş vermiştim Benim aldığım satıcı da kargolamış bugün. Bakalım geldiğinde video çekerek açacağım. HDMI kablosu çıkarsa iade alma işi de biraz zor olur sanırım Son düzenleme: 10 Haziran 2024
Birden fazla satıcı vardı, acaba hepsi mi aux kablosu gönderir, ben tek tek bakıp en güvenilirinden sipariş vermiştim Benim aldığım satıcı da kargolamış bugün. Bakalım geldiğinde video çekerek açacağım. HDMI kablosu çıkarsa iade alma işi de biraz zor olur sanırım