Hayırlı olsun hocamda gamebooster olduğundan çabuk bozulacakmış gibi hissettiriyor ve herkes normalde 1700-1800'e satarken trendyolda birsürü kişinin 550'ye satması biraz garipSiparişini verdim, sıcak yaz günlerinde kulakiçi kulaklık kullanıp masaüstü mikrofon kullanmak istiyordum. Deneyimlerimi aktarırım
Sesimi en yüksekte duyuyorsunuz diyor ses değişmiyor. Benim gibi kısık sesli harici bir güç adaptörüne yeri olmayanlar için iyi bir ürün değil sanırım
Hocam mikrofonda type C portu var onun üzerinden zaten güç vermek gerekmiyor mu ?Sesimi en yüksekte duyuyorsunuz diyor ses değişmiyor. Benim gibi kısık sesli harici bir güç adaptörüne yeri olmayanlar için iyi bir ürün değil sanırım
Hocam mikrofonda Type-C portu var onun üzerinden zaten güç vermek gerekmiyor mu?
Baby dont hurt meEv arkadaşımla aynı anda bu satıcıdan ürünü aldık birimize çevirici diğerimize ise 5m lik aux kablo gönderdi. Sipariş verirken dikkat etmedim ama ürünü farklı kategoriye koymuşlar
Eki Görüntüle 2216798
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.