Elektronik Game booster MC120 mikrofon 511 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siparişini verdim, sıcak yaz günlerinde kulakiçi kulaklık kullanıp masaüstü mikrofon kullanmak istiyordum. Deneyimlerimi aktarırım
Hayırlı olsun hocamda gamebooster olduğundan çabuk bozulacakmış gibi hissettiriyor ve herkes normalde 1700-1800'e satarken trendyolda birsürü kişinin 550'ye satması biraz garip 🤔

Sesimi en yüksekte duyuyorsunuz diyor ses değişmiyor. Benim gibi kısık sesli harici bir güç adaptörüne yeri olmayanlar için iyi bir ürün değil sanırım

Sesimi en yüksekte duyuyorsunuz diyor ses değişmiyor. Benim gibi kısık sesli harici bir güç adaptörüne yeri olmayanlar için iyi bir ürün değil sanırım
Hocam mikrofonda type C portu var onun üzerinden zaten güç vermek gerekmiyor mu ?

Ev arkadaşımla aynı anda bu satıcıdan ürünü aldık birimize çevirici diğerimize ise 5m lik aux kablo gönderdi. Sipariş verirken dikkat etmedim ama ürünü farklı kategoriye koymuşlar
IMG_20240608_165235_1.jpg

Bende sipariş vermiştim sipariş alındı aşamasındaydı hazırlanıyora geçmemişti henüz canlı destekten iptal ettirdim ve satıcnın dolandırıcı olduğunu söyledim, siparişin veren varsa hazırlanıyora düşmeden iptal etsin yoksa Trendyol bu aşamada iptal ettirmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı