Game booster monitör alınır mı?

Anlıyorum hocam az sonra vereceğim bu modelin siparişini bir de kulaklık alacağım ASUS ROG STRIX GO 2.4 ve Corsair HS80 arasında kaldım. Hocam ne dersiniz?

Benim de pek bilgim yok ancak yorumlarına baktığımda birkaç ay sonra padlerin soyulduğunu, süngerlerin taştığını vs. söyleyen insanlar var. ROG yazsa da ROG kalitesinde olmadığı söyleniyor.

Kulaklıklar hakkında maalesef aman aman bilgiye sahip değilim. Alanım monitör çünkü. Yanlış fikir vermek istemem. Dilersen almak istediğin kulaklıklar hakkında konu aç yardımcı olsunlar. 👍
anladım hocam önerileriniz için teşekkür ederim muhtemelen bugün akşam monitör siparişimi vericem bu monitör baya hoşuma gitti
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Benim de pek bilgim yok ancak yorumlarına baktığımda birkaç ay sonra padlerin soyulduğunu, süngerlerin taştığını vs. söyleyen insanlar var. ROG yazsa da ROG kalitesinde olmadığı söyleniyor.
doğrudur hocam şimdi de biraz bu konuda araştırma yapmam gerek :)

Bence de alınmaz düzgün markalar MSI ASUS Lenovo gibi markalar öneririm ilk günlerde hoşuna gider ama ilerleyen günlerde elinde kalabilir.

Kk Game Booster alınmaz diyosunuz AOC monitörde alınmaz diyosunuz ben 4-5k daha fazla verip niye ASUS alayım rekabetçi oyunlar oynayacağız bence Game Booster burada F/P olarak görüyorum AOC'da VA panel die sevilmiyor bence bu yanlış formlarda hep aynı şeyler yazıyor ve bu çok kafa karışıklığı yapıyor.

Bu kafayla ucuz olan her şeyi alalım o zaman. Saçmalamayın. Alınmaması gereken bir marka/model.
Alakası yok her marka olan her şeyi alsaydık cebimizde para kalmazdı bu kadar önyargılı olmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı