Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Geçen Technopat'a güvendiğimde AMD ekran kartı ile sorun olmadan yayin aciliyor denmişti ve RX6600 aldim. Fakat yayinda hayvan gibi pikselleşme oluyor. Yani çogu kullanıcıya güvenmek mantıklı değil.
Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu iki monitörü aldım ve birini iade ettim diğerini aldiğim fiyata sattim ve ikisi de camur gibi gösteriyordu.Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.085,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bana bu iki monitörüde önerdiler hocam.Dostum Allah aşkına aldığın iki monitörde çöp.
İnan sokakta bulsam almam. İkisi de monitör sektörüne yakışmayan ürünler. Çamur gibi görüntü evet var çünkü panelin tepkime süresi 20 ms civarlarında.
Bunları forumda araştırsan bile "ALINMAZ" mesajlarını görürdün. Bu monitör konularındabilir kişi ve kişiler bu monitörleri önermiyorlar. Kendimde dahil.
Siz düzgün monitör almak için bütçe ayırmıyorsunuz ve araştırmıyorsunuz. Alınmayacak ürünler alıp buradaki tecrübeyi sorguluyorsunuz.
Bana bu iki monitörüde önerdiler hocam.
Peki öneriniz varmı 4500e en fazla kaç hz öneriniz varTecrübesi olmayan kişilerin önerilerini dikkate almayacaktın.
Önüne gelen herkes konulara mesaj yazıyor.
Bir öneri aldığınızda gidip araştırın.
Camdan atla dese atlayacak mısın? Senin ki bu misal olmuş. Gidip atlamışsın.
Peki öneriniz var mı 4500e en fazla kaç Hz öneriniz var
ASUS gibi bu alanda lider markalar bile o fiyata satamıyorken.
Geçen Technopat'a güvendiğimde AMD ekran kartı ile sorun olmadan yayin aciliyor denmişti ve RX6600 aldim. Fakat yayinda hayvan gibi pikselleşme oluyor. Yani çogu kullanıcıya güvenmek mantıklı değil.
Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG30ANUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu iki monitörü aldım ve birini iade ettim diğerini aldiğim fiyata sattim ve ikisi de camur gibi gösteriyordu.Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.085,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrıca 180 hz olarak G24F-2 de ekleyebiliriz diye düşünüyorum hocam.İstediğin bütçe de 165Hz monitör yukarısını alamazsın.
Bilindik markalar pahalı. Bilinen panelleri kullanan markalar maalesef pahalı.
AOC 24G2SPU/BK Monitör buna bakabilirsin.
27 niç istersen o da mevcut.
AOC 27G2SPU/BK Monitör
AOC 27G2SPU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ayrıca 180 Hz olarak G24F-2 de ekleyebiliriz diye düşünüyorum hocam.