Game booster monitör nasıldır?

Bütçe
3.500
Monitör konusunda hiçbir bilgim yok sizce CS valo GTA ETS gibi oyunlara uygunmudur
Bu monitör özellikle FPS oyunlarında fazlasıyla işinizi görecektir fakat kronik sorunu varmış belli ki onu arkadaşla tartışıp karar verebilirsiniz.

Pazarama adlı site güvenilir midir
Site güvenilir diye biliyorum fakat bazı durumlarda başınızı ağrıtır hocam önermiyorum.

Bu monitör özellikle FPS oyunlarında fazlasıyla işinizi görecektir fakat kronik sorunu varmış belli ki onu arkadaşla tartışıp karar verebilirsiniz.

Evet FPS oyunlarında gayet iş görür bana göre yeterlidir fakat o monitör kullananlar neredeyse hepsi sorunlu olduğunu belirtmiş.

Baş ağrıtır o zaman hocam arkadaş parasını boşuna çöpe atmasın.

Katılıyorum ha normal günlük kullanım için tercih edilebilir ama oyun için bu 3 üründe alınmaz.

Game booster, G3, Excalibur 200Hz monitörü.

Bu arada sistemim;
i7 3770K.
1050 Ti.
12 RAM.
Bu sisteme uygun bir şeyler.

Ne kadar çok az aşarsak o kadar iyi.

Tabii ki hak veriyorum fakat ne kadar yükselebilirsiniz onu öğrenebilirsem daha iyi önerilerde bulabilirim

Bu arada ilk sayfadaki @BerkayZ87 hocanın attığı monitör bu bütçede bana göre en iyisi.

Bu arada sistemim;
i7 3770K.
1050 Ti.
12 RAM.
Bu sisteme uygun bir şeyler.

Ne kadar çok az aşarsak o kadar iyi.

Yılbaşı geldiğinden dolayı herhangi bir indirim söz konusu olabilir mi yer yıl oluyor dediginiz.

Yılbaşında indirim olabilir ama indirim beklerken fiyatını yükseltip sonra indirimde yapabilirler😅

Ne kadar erken o kadar iyi.

Tabii ki hak veriyorum fakat ne kadar yükselebilirsiniz onu öğrenebilirsem daha iyi önerilerde bulabilirim

Bu arada ilk sayfadaki @BerkayZ87 hocanın attığı monitör bu bütçede bana göre en iyisi.

Yılbaşında indirim olabilir ama indirim beklerken fiyatını yükseltip sonra indirimde yapabilirler😅

Ne kadar erken o kadar iyi.
İndirim beklerken indirimli dhaa yüksek fiyatta olabilir yani

İndirim beklerken indirimli dhaa yüksek fiyatta olabilir yani.

Bilemiyorum çok anladığım konular değil maalesef şu monitör alınabilir bir tık daha arttırılıp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı