Game booster PSU kötü mü?

Emre1000

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan mağazadan demonte bir şekilde sistem aldım RX 7700XT R5 7600'lü.
Diğer parçaların bütün hepsi kaliteli.

Kasanın çok sorun yaratacağını sanmıyorum, kasa sonuçta ortalama bir kaliteye sahip olsun yeterli, ki zaten kasa bunu sağlıyor diye düşünüyorum.

Ancak kasa ve PSU game booster. PSU game booster 750W kasa ile montajlı bir şekildeydi.

İnternete bu markanın PSU'sunu araştırdım çok fazla kötü yorum var, ergen kitle konuyu açanlarla genellikle dalga geçiyor.
Bende sistemime zarar veririm diye korkuyorum. Bundan dolayı başka extra bir PSU almayı düşünüyorum.
Sizce korkumda haklı mıyım?
Sistemi daha montajlamadım.
Ciddi cevaplar verin.
2500TL extra ücret verebilirim PSU için. Yeterli olur mu sizce 650W'lık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bomba gibi sistem olmuş.
Şaka maka değiştirin o PSU'yu hocam

FSP Hyper Pro H3 öneririm sanırım 700W modeli de vardı onu alırsanız daha da iyi olur.

"Game" ibareli hiçbir ürün alınmaz. Ne gamepower ne de gamebooster. Çin'den ürün getirtip, etiket basmaktan öteye gidemiyorlar. Tavsiyem bu iki modelden birini almanız. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-bitfenix-bp-bpab700alnn-9r-700-w-fiyati,722124164.html

FSP Hyper Pro H3 öneririm sanırım 700W modeli de vardı onu alırsanız daha da iyi olur.

PSU Power boostmuş. Kusura bakma ama daha da kötüsü herhalde bu dostum.
FSP alacağım sanırım mecburum çünkü bu sistemi bu çöpe emanet edemem sanırım.
Sistemim:
Gigabyte RX 7700XT 12 GB
Ryzen 5 7600 AM5
Gigabyte A620M H DDR5 anakart
Kingston Beast 6000MHz DDR5 16 GB tekli ( şimdilik )
Kioxia Exceria Plus G3 5000/3900 M.2 SSD 1TB
4 bakır borulu işlemci soğutucu
MSI MAG 275F 27 İnç 180Hz IPS monitör

Yine de ileriye dönük değiştirmen daha iyi olur.

Yine de ileriye dönük değiştirmen daha iyi olur.

Peki MSI MAG A650bn veya Thermaltake'nin PSU'ları nasıldır?
Bu fiyat bandında en iyi FSP mi ve niye bu kadar çok öneriliyor bu markanın PSU'ları?
Gerçekten FSP Hyper Pro H3 650/700w alırsam sorun yaşar mıyım ilk defa sistem topladım çünkü sorun yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…