Arkadaşlar İtopya'dan mağazadan demonte bir şekilde sistem aldım RX 7700XT R5 7600'lü.
Diğer parçaların bütün hepsi kaliteli.
Kasanın çok sorun yaratacağını sanmıyorum, kasa sonuçta ortalama bir kaliteye sahip olsun yeterli, ki zaten kasa bunu sağlıyor diye düşünüyorum.
Ancak kasa ve PSU game booster. PSU game booster 750W kasa ile montajlı bir şekildeydi.
İnternete bu markanın PSU'sunu araştırdım çok fazla kötü yorum var, ergen kitle konuyu açanlarla genellikle dalga geçiyor.
Bende sistemime zarar veririm diye korkuyorum. Bundan dolayı başka extra bir PSU almayı düşünüyorum.
Sizce korkumda haklı mıyım?
Sistemi daha montajlamadım.
Ciddi cevaplar verin.
2500TL extra ücret verebilirim PSU için. Yeterli olur mu sizce 650W'lık?
MSI MAG A650bn, Thermaltake TR2 650W, FSP Hyper Pro H3 650W PSU'lar var.
Bunların arasında en ucuzu FSP.
Bu markalar kaliteli diye biliyorum.
FSP Amazon'da 2000TL'ye buldum Amazon gönderiyor direkt. Şimdi alırsam bugün geliyormuş.
MSI MAG A650bn, Thermaltake TR2 650W, FSP Hyper Pro H3 650W PSU'lar var.
Bunların arasında en ucuzu FSP.
Bu markalar kaliteli diye biliyorum.
FSP Amazon'da 2000TL'ye buldum Amazon gönderiyor direkt. Şimdi alırsam bugün geliyormuş.
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Peki MSI MAG A650bn veya Thermaltake'nin PSU'ları nasıldır?
Bu fiyat bandında en iyi FSP mi ve niye bu kadar çok öneriliyor bu markanın PSU'ları?
Gerçekten FSP Hyper Pro H3 650/700w alırsam sorun yaşar mıyım ilk defa sistem topladım çünkü sorun yaşamak istemiyorum.