Game booster PSU kötü mü?

Peki MSI MAG A650bn veya Thermaltake'nin PSU'ları nasıldır?
Bu fiyat bandında en iyi FSP mi ve niye bu kadar çok öneriliyor bu markanın PSU'ları?
Gerçekten FSP Hyper Pro H3 650/700w alırsam sorun yaşar mıyım ilk defa sistem topladım çünkü sorun yaşamak istemiyorum.

MSI PSU'larını kendisi üretmiyor diye biliyorum. FSP ise hem kendi PSU'larını kendi üretiyor hem de piyasada ki birkaç firmaya PSU satıyor o yüzden FSP her zaman güvenilirdir. Thermaltake'nin bazı PSU'larında coilwhine var diye biliyorum, bakmak lazım. Bu fiyat bandında en iyisi FSP'dir.

MSI PSU'larını kendisi üretmiyor diye biliyorum. FSP ise hem kendi PSU'larını kendi üretiyor hem de piyasada ki birkaç firmaya PSU satıyor o yüzden FSP her zaman güvenilirdir. Thermaltake'nin bazı PSU'larında coilwhine var diye biliyorum, bakmak lazım. Bu fiyat bandında en iyisi FSP'dir.
Bu modeli de kronik sorunlu diyenler var doğru mu? Hyper pro modeli

Bu modeli de kronik sorunlu diyenler var doğru mu? Hyper pro modeli
Ses sorunu var diye biliyorum, onun dışında problemsizdir. TR-2 ise kalitesiz zaten.
650BN ise kaliteli bir model.

Tabi bütçeyi bıraz daha zorlayıp 750W ve daha kaliteli modeller iyi olur. Sonuçta bu PSU üreticilerinin namı olsada en ucuz ürünleri bunlar.
Tabi size kalmış, TR-2 dışında diğer ikisi işinizi görür gayet ve bozulması durumunda sadece kendisi meftağ olur. Şuan sahip olduğunuz PSU gibi ekran kartı veya anakartı yakma riskleri çok daha düşük.

Ses sorunu var diye biliyorum, onun dışında problemsizdir. TR-2 ise kalitesiz zaten.
650BN ise kaliteli bir model.

Tabii bütçeyi bıraz daha zorlayıp 750W ve daha kaliteli modeller iyi olur. Sonuçta bu PSU üreticilerinin namı olsa da en ucuz ürünleri bunlar.
Tabii size kalmış, TR-2 dışında diğer ikisi işinizi görür gayet ve bozulması durumunda sadece kendisi mevtağ olur. Şu an sahip olduğunuz PSU gibi ekran kartı veya anakartı yakma riskleri çok daha düşük.

Peki bende Power Boost PSU var 750W'lık.
Ne kadar dayanır şu an elimdeki PSU?
Ayrıca taktığım zaman diğer bileşenlerime zarar verir mi?
Yani en azından 3-6 ay arasında gider mi?
Patlarsa parçalarıma zarar verir mi bazı kişiler yeni nesil anakartların korumalı olduğunu söylüyor PSU patlamalarına.

Peki bende Power Boost PSU var 750W'lık.
Ne kadar dayanır şu an elimdeki PSU?
Ayrıca taktığım zaman diğer bileşenlerime zarar verir mi?
Yani en azından 3-6 ay arasında gider mi?
Patlarsa parçalarıma zarar verir mi bazı kişiler yeni nesil anakartların korumalı olduğunu söylüyor PSU patlamalarına.
Ne kadar dayanır konusuna net birşey diyemem, sadece bu tarz markaların ürünleri yüksek olasılıkla yarım yılı dolduramıyor ama şansı ve güzel elektrik altyapısı olan kişiler senelerce kullanabiliyor.

Bu tarz markalarda gene olasılığı yüksek olarak diğer bileşenlere zarar verebiliyor. En çok ekran kartı ve anakart tabi bu durumdan muzdarip oluyor, en fazla elektrik çeken bileşenler olduğu için. Zarar verir mi konusunda gene net birşey diyemem ama zarar görenler olmuştu geçmişte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı