Game Booster PSU sisteme zarar verir mi?

mucahitx

Femtopat
Katılım
11 Ocak 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda sistem topladım sistemin içinde Game Booster GB-G5180b 600W 80+ kasası var PSU'la beraber geliyor.
Kasadan memnunum hava akışı vs. gayet güzel, fakat markayı araştırınca PSU hakkında çok olumlu şeyler görmedim. Akım korumalı priz de kullanıyorum şu an bir aksilik yok sizce ileride PSU kaynaklı bir sorun yaşar mıyım? Ya da daha önce bu marka PSU'dan sorun yaşayan var mı? Değiştirmeli miyim?
 
Bunun garantisini kimse veremez kaliteli PSU'lar bile sorun yaşatabiliyor. Önemli olan arıza yada sorun hangisinde daha çok? sizin kullandığınız çok kaliteli bileşenler içermiyor biraz allaha emanet bir PSU ama bu demek değil bozulur hemen sisteme zarar verir eder. Bu tarz marka alıp yıllarca sorunsuz kullananlar var. Size tavsiyem PSU masrafına hemen girmenize gerek yok sisteminiz stabil sessiz ve anormal bir durumu yoksa kullanın ilerde alırsınız kaliteli bir PSU.
 
Hocam konuyu hortattıgımdan dolayı kusura bakmayınız, ben de aynı kasa ve PSU'yu topladımda hiçbir sorun yaşadınız mı şu ana kadar.
 

Geri
Yukarı