FBISuBzErO Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #21 Aegonide dedi: Radyatörü baş aşağı nasıl çeviremiyorsunuz onu anlayamadım. Yer ile alakalı değil gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirmiki. FBISuBzErO dedi: Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirmiki. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şu an stres testi yapıyorum ve çok tuhaftır ki 70i geçmiyor. OCCT Extreme ayarda.
Aegonide dedi: Radyatörü baş aşağı nasıl çeviremiyorsunuz onu anlayamadım. Yer ile alakalı değil gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirmiki. FBISuBzErO dedi: Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirmiki. Genişletmek için tıkla... Ayrıca şu an stres testi yapıyorum ve çok tuhaftır ki 70i geçmiyor. OCCT Extreme ayarda.
Aegonide Hectopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1.370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #22 FBISuBzErO dedi: Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirim ki. Genişletmek için tıkla... Evet rahatlıkla geçiyor. Sizinki 240lık sıvı soğutma. Benimki 360lık olduğu halde ta en aşağı iniyor borular. Sizde rahat rahat geçer.
FBISuBzErO dedi: Kablolar ekran karıtnın çeversinden geçebilirim ki. Genişletmek için tıkla... Evet rahatlıkla geçiyor. Sizinki 240lık sıvı soğutma. Benimki 360lık olduğu halde ta en aşağı iniyor borular. Sizde rahat rahat geçer.
FBISuBzErO Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #23 Aegonide dedi: Evet rahatlıkla geçiyor. Sizinki 240'lık sıvı soğutma. Benimki 360'lık olduğu halde ta en aşağı iniyor borular. Sizde rahat rahat geçer. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı olmazsa uygun bir zamanda.
Aegonide dedi: Evet rahatlıkla geçiyor. Sizinki 240'lık sıvı soğutma. Benimki 360'lık olduğu halde ta en aşağı iniyor borular. Sizde rahat rahat geçer. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı olmazsa uygun bir zamanda.