Alınmaz. İlla kablosuz olacaksa AliExpress üzerinden VGN VXE V1 al.
Sadece mikrofonundaki gürültü azaltmadan dolayı sorun çıkıyormuş, düğmesine basıp aç kapa yapınca düzeliyormuş. Alınabilir bir kulaklık eğer kablosuz olacaksa.O kulaklık sorunlu diye biliyorum ama ne sorunu olduğunu hatırlamıyorum.
Neyse artık iş işten geçmiş... Umarım sorunsuz kullanırsınız.Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game Booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Alınmaz hocam bu model. Yeni konu açın kendinize.Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum ama başka hiçbir inceleme falan bulamadım aldıysanız memnun musunuz alınır mı?
memnun kaldınmıHocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu Game Booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Hocam 30dk sonra gene aynı şey oluyormuş sanırım bir de bu game booster daha iyi gibi sürücüsü 50mm Bluetooth var 2.4 GHz kumaş ped falanla geliyor sipariş verdim yarın mağazadan almaya gideceğim bakalım nasıl bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.