game-debate.com güvenilir midir?

Emirhan senden böyle bir öneri beklemezdim :D Arkadaşın kendi toplamış olduğu sistem daha iyi, bence onu alsın. Apu, dual graphics felan uğraşmasın. Zaten bazı oyunlar dual graphics desteklemiyor. Üstelik teknoseyirdeki levent abi'de dual graphics'i önermiyor. Ayrıca r9 270'in performansı, a10-7850k+r7 250 performansından daha fazla olur.

Bu aralar APU lara biraz merak saldım diyebilirim. :D Normalde 1000 TL üstüne APU önermezdim. Ama Dual Graphics performansı gerçekten iyi.

Ben de aksine bu aralar APU'ya o kadar karşıyım ki, ama haklı olduğumu düşünüyorum. A10-7850K alınmaz, 500 TL ona vereceğime G3220 + R7 260X alırım keyfime bakarım. :)

Adsız.png
Kasada pek emin olamadım. Xigmatek Asgard 382 500W koyacaktım sisteme. Fakat normal piyasa fiyatından 40 TL fazla. Artık arkadaşların başka yerlerden toplatması ya da sitelerden uygun fiyata toplayıp evde kendiniz montajı yapmalısınız. Vatan Bilgisayar'ın dolandırıcılık devri bitti.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı