Game DVR nasıl kapatılır?

ciko11

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba konuyu. PC aldım CS:GO 30 FPS veriyordu internetten bir şeyler izledim Game DVR ile ilgili Xbox'a girip Game DVR'ı kapatınca sorun çözülüyormuş. Giriyorum ama açma kapama yok. Bende farklı bir ekran var, Game DVR ayarlarını düzenlemek için ayarlara gidin falan diyor. Ne yaparsam açıp kapama seçeneği gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat menüsüne tıkla Ayarları aç sonra Oyun yazan menüye gir.
Oyun DVR sekmesini açın sonra Arka plan kaydı altında bulunan Ben oyun oynarken arka planda kaydet seçeneğini kapalı yapın.

Ekran Görüntüsü (59).png

Bu ayarı ben de bulamamıştım. Technopat'ın bir makalesinde kayıt defteri aracılığıyla kapatma yöntemini bulup denemiştim. Aşağıya bırakacağım yöntem bu linkten alıntıdır.
  1. Başlat menüsüne regedit yazın ve kayıt defterini başlatın.
  2. HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna gidin.
  3. GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yapın.
  4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna gidin.
  5. Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluşturun.
  6. Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluşturun ve değerini 0 olarak belirleyin.
  7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Başlat menüsüne tıkla Ayarları aç sonra Oyun yazan menüye gir.
Oyun DVR sekmesini açın sonra Arka plan kaydı altında bulunan Ben oyun oynarken arka planda kaydet seçeneğini kapalı yapın.

Eki Görüntüle 279325
Bu ayarı ben de bulamamıştım. Technopat'ın bir makalesinde kayıt defteri aracılığıyla kapatma yöntemini bulup denemiştim. Aşağıya bırakacağım yöntem bu linkten alıntıdır.
  1. Başlat menüsüne regedit yazın ve kayıt defterini başlatın.
  2. HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore konumuna gidin.
  3. GameDVR_Enabled girdisinin değerini 0 yapın.
  4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\ konumuna gidin.
  5. Bu konum içinde GameDVR adında yeni bir anahtar oluşturun.
  6. Anahtar içinde AllowGameDVR adlı bir DWORD 32bit girdisi oluşturun ve değerini 0 olarak belirleyin.
  7. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Beyler yıllar geçmiş ama ikinize de teşekkür ederim zamanında hesabı açmışım işi çözünce buraya bakmamışım yıllar sonra yine işim düştü şifreyi sıfırlayıp geldim şimdi sizi gördüm geç oldu ama sağolun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı