Game Garaj Pollux 3T-10 alınır mı?

Bütçe
6500 Türk Lirası
Şuan onu kullanıyorum. Sana gördüğüm fps değerlini söyliyeyim.

Minecraft [Arkada Discord Yayın yaptım] : 740 fps aşağısını görmedim.
zula [Medium] : 190-200 sabit
Cyber Hunter [Ultra] : 150 Civarı

Fortnite indiriyorum şuan. Onunda sonuçlarını yazarım. Ama almanı kesinlikle öneriyorum. Bu fiyata bulamazsın.
Hocam csgo ve valorantta kaç fps alıyor.

Siz Galiba 1650 aldınız acaba oyun performansı nasıl?
Hocam denediğim kadarıyla tüm oyunlarda sorunsuz. Kasma donma desen %0. i3 10100F ile görevini fazlasıyla yerine getiriyor. Gta 5 indireceğim yakında, birde onu denediğimde yazarım.
Hocam csgo ve valorantta kaç fps alıyor.
Hocam Fortnite indirdim. Onun fps değeri 195 civarı. csgo da ise "+graph" sonuçlarına göre csgo da gördüğüm fps değeri oyun içerisinde 150 170. Valorant İndirdim ama kaç fps aldığımı göremedim :(

Siz Galiba 1650 aldınız acaba oyun performansı nasıl?

Hocam ben heyecandan ortalığı karışıtırdım😅 Forumda 1650 Super dedim, aldığım düz 1650'miş. Bunu sonradan fark etmem, telaş yaptım bayağı.😅 1080p 75 Hz bir monitör ile oynuyorum gerçekten çok memnunum, tavsiye ederim. İmzamdaki incelemeye bakabilirsin.

Şu an onu kullanıyorum. Sana gördüğüm FPS değerlini söyleyeyim.

Minecraft [Arkada Discord Yayın yaptım]: 740 FPS aşağısını görmedim.
Zula [Medium]: 190-200 sabit.
Cyber hunter [Ultra]: 150 civarı.

Fortnite indiriyorum şu an. Onunda sonuçlarını yazarım. Ama almanı kesinlikle öneriyorum. Bu fiyata bulamazsın.

Cyberpunk 2077 veya GTA 5 denediniz mi? Denediyseniz kaç FPS?

Sistemin özelleştirilmiş hali mi normal hali mi? Bende alacağım da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı