Game Garaj Slayer 4 alınır mı?

804177

Decapat

Merhabalar, ben bu laptobu almayı düşünüyorum fakat aklımda hala sorular mevcut.

Bu forumda birisi harici GPU'nun 80W limitlendiğini söylemişti. Bu oyunlarda düşük FPS vermez mi? Site 140W demesine rağmen 80W limitleme gibi bir durum mevcut mu? Bu bilgisayarda kronik problem veya olumsuz bir yan var mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden. 🙏

GPU değil CPU 80W limitleniyor harici ekran kartı modunda. Sorunuza gelirsek, alınır.
Bildiğim kadarıyla oyunlarda CPU genelde 80W'a çıkmıyor. Yazılımla da uğraşan biriyim, 80W olumsuz bir deneyim yaşatmaz değil mi? Diğerlerinden farkı nedir? Çok soru soruyorum kusuruma bakmayın 🙂

Bildiğim kadarıyla oyunlarda CPU genelde 80W'a çıkmıyor. Yazılımla da uğraşan biriyim, 80W olumsuz bir deneyim yaşatmaz değil mi? Diğerlerinden farkı nedir? Çok soru soruyorum kusuruma bakmayın 🙂
Harici GPU modunda Cinebench R23 Multi Core'da 21k puan alırken dahili GPU modunda 26k puan alıyor. Ekran kartının çok gerekmediği işlerde dahili GPU modunda kullanmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı