Game garaj x7t 5070 laptop alınır mı?

KyzeVl

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD
Meslek
Editör - Öğrenci
Game garaj x7t 5070 modeline rastladım. Aynı fiyat bandındaki çoğu laptoptan katbekat daha iyi. 5070, QHD+ ekran, i7 14650HX işlemci, 32 RAM ve 2 SSD slotu. Bu fiyat bandında ASUS tarafında 5050'li laptoplar satılıyor. Bilindik markaların en düşük 5070'li laptopları 70-80K'dan başlıyor üstelik bunun ekranı 2K+. Sizce marka nasıldır güvenilir ve sağlam mıdır? 1,5 yıl önce Victus 16 S0020NT almıştım ve memnundum hala daha çok memnunum ancak onda da bu zamanlar çoğu kullanıcıda ortaya çıkan kronik bir sorun çıktı. Şu an PC elimde kaldı tamamen bozuldu ve garanti kapsamında da değil o yüzden "elindekini yaptır/masaüstü al" gibi önerilerde bulunmazsanız sevinirim. Sadece GameGaraj'ı ve özellikle bu modelini merak ediyorum hakkında fazla konu/inceleme yok.

Alınır dediğiniz gibi bilindik markalar 5050-5060 satarken kendileri 5070'li laptop veriyor.

Bu inceleme videosu size yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır dediğiniz gibi bilindik markalar 5050-5060 satarken kendileri 5070'li laptop veriyor.

Bu inceleme videosu size yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler bu videoyu nedense kaçırmışım. Önemli her kısmını izledim her soruma cevap aldım teşekkür ediyorum.

Alinmaz YouTube incelemeleri sponsorlu/taraflı.
Hatta üstteki videonun sahibi foruma gelip reklam yapmaya çalışıp ban yedi. Düşünün ne derece reklam yapıldığını. 1600p ekrana 8 GB VRAM alinmaz. Ayrica x5t/x7t modellerinde ekran kapanıp açılma şikayetleri bolca mevcut uzak durunuz.
Benzer fiyatta LOQ, Legion, TUF, Omen bakınız alternatif bol.

Hatta üstteki videonun sahibi foruma gelip reklam yapmaya çalışıp ban yedi. Düşünün ne derece reklam yapıldığını. 1600p ekrana 8 GB VRAM alinmaz. Ayrica x5t/x7t modellerinde ekran kapanıp açılma şikayetleri bolca mevcut uzak durunuz.

Bahsettiğiniz bu sorun genellikle yazılımdan dolayı oluyor. Ayrıca bu laptopun şikayetleri bolca ise Victus'un, V15'in,9. nesil LOQ'ların ne kadardır bilemiyorum bile.
Çin'den getirildiği için bu tarz olaylar yaşanabiliyor maalesef fakat laptopun herhangi bir kronik diyebileceğiminiz bir sorunu yok.

Bahsettiğiniz bu sorun genellikle yazılımdan dolayı oluyor. Ayrıca bu laptopun şikayetleri bolca ise Victus'un, V15'in,9. nesil LOQ'ların ne kadardır bilemiyorum bile.
Çin'den getirildiği için bu tarz olaylar yaşanabiliyor maalesef fakat laptopun herhangi bir kronik diyebileceğiminiz bir sorunu yok.
Kronik için erken ama kısa zamanda bu kadar şikayet gelen başka cihaza rastlamadım.
'GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?' konusundaki mesaj GameGaraj Slayer X7t 5060 neden alınmaz?

Benzer fiyat TUF 5050 veriyor işte sıkıntı orada. Bir video gördüm 46k ya satılan ASUS TUF 4060 laptop 3 ayda 70k olmuş.

Alınır. Piyasanın en F/P laptopu şu zamana kadar.
Evet f/p ama uzun vadede nasıl olur önemli olan o. Ben aldığımda Victus 16 s0020nt de tam bir f/p ydi ama 1 buçuk yıl sonra çıktı gerçek yüzü.

Victus 16 s1011NT hakkında bilginiz var mı? S0 ve r0 modelleri kronik sorunlu.

Benzer fiyat TUF 5050 veriyor işte sıkıntı orada. Bir video gördüm 46k ya satılan ASUS TUF 4060 laptop 3 ayda 70k olmuş.

Evet f/p ama uzun vadede nasıl olur önemli olan o. Ben aldığımda Victus 16 s0020nt de tam bir f/p ydi ama 1 buçuk yıl sonra çıktı gerçek yüzü.

Victus 16 s1011NT hakkında bilginiz var mı? S0 ve r0 modelleri kronik sorunlu mu?

Son düzenleme:

Evet F/P ama uzun vadede nasıl olur önemli olan o. Ben aldığımda Victus 16 S0020NT de tam bir F/P ydi ama 1 buçuk yıl sonra çıktı gerçek yüzü.

Victus 16 S1011NT hakkında bilginiz var mı? S0 ve R0 modelleri kronik sorunlu.

R1 ve S1 de de sorun yaşayanlar oldu.
GG içinize sinmediyse LOQ öneririm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı