Game Garaj'dan ürün alınır mı?

Bu arada INNO3D RTX 2060 kartımda çok hafif düzeyde Coin While var sanırım. Oyunlardayken hafif bi ses geliyor. Masaüstünde ya da internette gezinirken problem yok. Hatta oyundayken alt + tab yapınca ses kesiliyor oyuna dönünce devam ediyor. Fakat çok az düzeyde olduğu için bunu görmezden geleceğim. Çünkü CW olayı marka farketmeksizin neredeyse her kartta mevcut. Yüksek bir ses çıkarmadığı sürece problem olmayacağını düşünüyorum. MSI'dan ASUS'a bütün markalarda mevcut maalesef bu CW olayı.
İlginçtir ki sadece Valoranta girince yapıyor benim rx5700. Oyun daha betada kart kullanımı 99 a çıkıyordu. Onu Amd Radeon Chill ile fps sabitleyerek çözdüm. Artık gelmiyor

Sizin baktığınız 27 Inc. Bendeki 24. fiyat farkı olabilir. Sistem yanında almıştım o kadar indirimli bulabileceğinizi sanmıyorum. Bence AOC alınabilir.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör

Edit: ViewSonic kim aldıysa çevremde hep sorun yaşadı, o yüzden öneremiyorum.

TN panel istemiyorum. Dizi, film ile de çok vakit geçirdiğimden VA veya IPS tercih etmeyi düşünüyorum, bulabilirsem tabii.

O zaman bunu tavsiye ediyorum;

Tam olarak aklımda bu vardı benim de :) G-Sync açılıyor mu bunda da? Saçma bir soru olabilir biraz uzak kaldım monitörlerden. Ve bahsettiğiniz Coil Whine çok rahatsız edici seviyede mi? Yeni ekran kartında böyle sorun olması ilerde daha da artacağını gösterebilir. Değişim sebebi sayılıyor mu bu durum?

Tam olarak aklımda bu vardı benim de :) G-Sync açılıyor mu bunda da? Saçma bir soru olabilir biraz uzak kaldım monitörlerden. Ve bahsettiğiniz Coil Whine çok rahatsız edici seviyede mi? Yeni ekran kartında böyle sorun olması ilerde daha da artacağını gösterebilir. Değişim sebebi sayılıyor mu bu durum?
Artık yeni nesil RTX'lerin bir kısmı Freesync destekleyebiliyor. Bir sürü yazı var redditte. G-sync monitörler çok pahalı ama aynı işlevi gören Freesync i açabilirsin karta göre. Coil Whine'ın hiçbir zararı yok, bazen yük altında kaldığında kart ufak cızırtı sesi yapabiliyor. Ben kendi ekran kartı programımla fps sabitleyip ses sorununu çözdüm mesela. Her oyunda da olmuyordu sadece 1 oyunda oldugunu duydum zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı