Game Of Thrones 8.sezon 5.bölüm

----Spoiler---Kesinlikle katılmıyorum. Mad Quenn meselesini ince ince işlediler zaten bu bölüm bir çok mevzuyu da kapattı ve son bölüme güzel bi geçiş yaptı. Eğer Dany yakıp yıkmasa bölüm çok sıkıcı geçer ve basit olurdu. Ayrıca Dany geçer başa güzel güzel yönetirdi. Jon bi problem olmazdı. Ama şimdi Jon, Dany'i öldürebilir bile. Bölüm gayet yeterli ve güzeldi. Dediğim gibi 7. sezonu beğenmeme 8. sezonun ilk 4 bölümünü zorla izlememe rağmen 5. bölüm gayet iyi bir iş çıkardı hakkını yememek lazım bence.
Senaristlerin tek derdi bitse de gitsekten fazlası değilmiş bence. Bunu da bırakıyorum buraya. Bütün sezonu özetlesin.
SmartSelect_20190513-180103_Instagram.jpeg

8 yıllık karakter gelişimleri 10 dakikada nasıl harcanır gördük.

Zamanında insanları öldürecek diye kral öldüren, geçen sezon sonunda insanlık için savaşmaya gidiyorum diyen Jamie'ye halk umrumda değil dedirttiler ya...

Bu sezonu azıcık bile beğenmiş olanlar gitsin ilk 4 sezonu lütfen tekrar izlesin! Gözümü kapatıp seçtiğim rastgele bir bölüm bile bu sezondan çok daha kaliteli olur!

Şöyle şeyleri nasıl beğeniyorsunuz gerçekten anlamıyorum!
İşlemiş olmaları iyi yaptıkları anlamına gelmiyor sevgili arkadaşlar. GoT işledikleri şeyleri biz yaşıyormuşçasına hissettirdiği için kaliteli bir diziydi. Bu sezon hiç bir şey hissetmedim!

Sezon içerisinde yapılan hataları ise konuşmak bile istemiyorum. İki yıl bekletip bu kadar özensiz bir şey sunmaları seyirciye hakarettir gözümde. Biz ne versek izlersiniz siz hıyarlar diyorlar resmen! Adamın kesik elini de unutmazsınız ya...

Ve kapitalizm yine kazanır. Bölümlere 9 puan veren veya beğenen arkadaşlar eğer mantığınız zerre çalışmıyor ise oturun iki üç tane kritik okuyun IMDB'ye göz atın. 3,4,5. bölümler hakkında insanlar neler demiş ne yorumlar yapmış. Pure aksiyon filmi izlenir gibi izlenmezki bu dizi.
Saymakla bitmez bu sezonun saçmalıkları. Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi.

Hayal kırıklıklarım 5 ve 6. bölümlerde bir nebze olsun yerini memnuniyete bırakır diye umuyordum.
Gelin görün ki tek kelimeyle rezaletti 5. Bölüm. Her geçen bölüm daha kötüye gitti bu sezon. İzleyici aklı ile bariz dalga geçiliyor. Bir haftada yazılmış senaryo gibi. En basitinden bir örnek vereyim; 3. bölümde koskoca on binlerce yıllık Night King'i kurmaylarının arasından geçerek öldüren Arya karakteri iki bölüm sonra Tazı'nın "Benimle gelme, gelirsen ölürsün." cümlesiyle korkuyor ve o çok istediği Cercei' yi öldürme isteğinden vazgeçip geri dönüp sivil halkla beraber hayatta kalmaya çalışıyor. İlginçtir sadece kendisi hayatta kalıyor onun dışında civardaki herkes ölüyor. Bildiğin Hollywood yapımına döndürmüşler diziyi. Buna benzer onlarca saçma sapan sahne veya senaryo sayabilirim. Görüntü yönetmenliği, efektler vs. güzeldi evet ama bunlar yalnız başına yetmiyor benim için. Bölüme puanım 5/10

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı