Game of Thrones gibi dizi önerisi

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
Mevzu fantezi teması veya kılıç-kalkan konsepti değil.Asıl önemli olan Game of Thrones'daki gibi bolca plot twist olduğu,müzikleri güzel,bol karakterli dizi arıyorum.

Hocam ilk Dexter'mı izleyeyim yoksa Mr. Robot.
Dexter ı izlemedim hocam Türkiye de fazla abartıldığını düşünüyorum bildiğim kadarıyla bir yerden sonra bozuyor.
Mr.Robot biraz işleyişi karışık bir dizi boş kafayla gece izleyin mükemmel sarıyor.
Suç dizisi olarak Chuck dizisini öneririm bilim kurgu ,komedi ,suç ,aksiyon hepsi var. Shazam ı oynayan abimiz başrolde. Çok eğlenceli ve bir o kadar karakterlerle bağ kurabileceğin bir dizi.

Dexter ı izlemedim hocam Türkiye de fazla abartıldığını düşünüyorum bildiğim kadarıyla bir yerden sonra bozuyor.
Mr.Robot biraz işleyişi karışık bir dizi boş kafayla gece izleyin mükemmel sarıyor.
Suç dizisi olarak Chuck dizisini öneririm bilim kurgu ,komedi ,suç ,aksiyon hepsi var. Shazam ı oynayan abimiz başrolde. Çok eğlenceli ve bir o kadar karakterlerle bağ kurabileceğin bir dizi.
Mr. Robot'a başladım zaten hocam, bayağı sardı.Diğer öneriler için teşekkürler,listeme ekledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı