Bu laptopu bu siteden almayı düşünüyorum. Alınır mı? Ürünün arızalı ya da hasarlı gelmesi durumunda iade sorunu yaşar mıyım ve bu ürün yurt dışından mı geliyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenin en zorlanmış hali bu maalesef ve asus olması zorunlu.
Bütçenin en zorlanmış hali bu maalesef ve ASUS olması zorunlu.
@LowHightBu laptopu bu siteden almayı düşünüyorum. Alınır mı? Ürünün arızalı ya da hasarlı gelmesi durumunda iade sorunu yaşar mıyım ve bu ürün yurt dışından mı geliyor?
37-40k civarında önerebileceğiniz ASUS TUF var mı güvenilir bir satıcıdan? A15 ve F16 buldum birisi Intel işlemcili diğeri Ryzen. Hangisini önerirsiniz? 3050 ekran kartlı olması sorun değil. Asus olması şart.Alınabilir o zaman.
İade edilmiş veya teşhir ürünleri mi satıyorlar yoksa? 4050 olup bu kadar uygun fiyatta olması şaşırtıcı.@LowHight
LowHight
Alınır ama ürünü aslında GPN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ satıyor haberin olsun.
Merhaba.İade edilmiş veya teşhir ürünleri mi satıyorlar yoksa? 4050 olup bu kadar uygun fiyatta olması şaşırtıcı.
37-40k civarında önerebileceğiniz ASUS TUF var mı güvenilir bir satıcıdan? A15 ve F16 buldum birisi Intel işlemcili diğeri Ryzen. Hangisini önerirsiniz? 3050 ekran kartlı olması sorun değil. ASUS olması şart.
Başlıkta 4050 yazıyor ama değerlendirme yapan birinin fotoğrafında 3050 olduğu görünüyor. Ya başlık yanlış girildiyse?Attığınız model güzel diğerinin fiyatı çok yüksek.
Koskocaman Asus böyle bir şey yapmaz herhalde, yaparsa da iade alırlar zaten. Eğer bütçenizi arttırmayı denerseniz, kesinlikle buna bakın.Başlıkta 4050 yazıyor ama değerlendirme yapan birinin fotoğrafında 3050 olduğu görünüyor. Ya başlık yanlış girildiyse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.