buneas Yoctopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Dizide şu an 2. sezondayım ve aşırı sardı dizinin sonu bayağı kötüymüş kötü bitsin istemiyorum. Kitaptan devam edeceğim peki kitabın sonu iyi mi ve dizi kadar sarıyor mu?
Dizide şu an 2. sezondayım ve aşırı sardı dizinin sonu bayağı kötüymüş kötü bitsin istemiyorum. Kitaptan devam edeceğim peki kitabın sonu iyi mi ve dizi kadar sarıyor mu?
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 15 Haziran 2024 #2 Kitabin sonu yok, cunku daha tamamlanmadi, kitabi yazan yasli bunak muhtemelen kitabi bitiremeden olecek. Artı 0 Eksi
Kitabin sonu yok, cunku daha tamamlanmadi, kitabi yazan yasli bunak muhtemelen kitabi bitiremeden olecek.
KS KS buneas Yoctopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Hyperionx dedi: Kitabin sonu yok, cunku daha tamamlanmadi, kitabi yazan yasli bunak muhtemelen kitabi bitiremeden olecek. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım daha iki kitap varmış bitmesine ve adam 10 yıldan fazladır kitabı bitirememiş adam kitabı bitiremeden ölecek bu gidişle Artı 0 Eksi
Hyperionx dedi: Kitabin sonu yok, cunku daha tamamlanmadi, kitabi yazan yasli bunak muhtemelen kitabi bitiremeden olecek. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım daha iki kitap varmış bitmesine ve adam 10 yıldan fazladır kitabı bitirememiş adam kitabı bitiremeden ölecek bu gidişle
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Haziran 2024 #4 Yok ya hepimizi gomer o ibis. Artı 0 Eksi