Game of Thrones izlenir mi?

• Konuyu başlatan fy93
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 994
2. sezonun ortalarındayım hikaye biraz daha mantıklı olmaya başladı. 8. Sezon için çöp diyorsunuz ve diyorlar ama bence 1. sezonda çöp
Aslında 8. sezon çöp değil fakat bölüm sayısı az olduğu için hikayeyi toparlayamadılar. Tabi bu da izleyicileri mutlu etmedi. 1. Sezonda ise diziye bir anda dahil olduğunuz için alışması zaman alıyor. Her geçen sezonda 1. sezonun değerini anlıyorsunuz. Keyifli seyirler dilerim.

Merhaba çok fazla övgü alması nedeniyle toplum baskısına dayanamadım ve diziye başladım, ilk sezonu izledim ve yanlış anlasilmasin cinsel taht kavgalari izledim. Son sezonu kötü demislerdi ama ilk sezondan beni kaybetmek üzere olan bir dizi diger sezonlarda ilk sezon gibiyse bu konuda beni uyarin devam etmeli miyim? (dirilis Ertugrul'da bile daha iyi sahneler var o derece yani.)

Konusu çok ilgimi çekmişti maalesef cinsel görüntüler çok olduğundan izlemedim.

Atlayıver hocam :D

Gülme emojisi atmadan önce biraz düşünseniz anlarsınız atlamayı sizce bilmiyor muyum ben 😃

Televizyondan izlediğim için her dakika elime kumanda almak istemiyorum hem konforsuz bir deneyim oluyor hem de istemeden maruz kalıyor ( başka dizide denedim olmuyor)

( Ayrıca ilk bölümde de denedim)

Gülme emojisi atmadan önce biraz düşünseniz anlarsınız atlamayı sizce bilmiyor muyum ben 😃

Televizyondan izlediğim için her dakika elime kumanda almak istemiyorum hem konforsuz bir deneyim oluyor hem de istemeden maruz kalıyor ( başka dizide denedim olmuyor)
Diziyi bırakma sebebinizin bu olmasına şaşırdım sadece. Gülü seven dikenine katlanır :)

Ayrıca ilk sezondan sonra azalıyormuş diyorlar. Birkaç sahne için bu kadar iyi bir dizi bırakılmaz bence.

Diziyi bırakma sebebinizin bu olmasına şaşırdım sadece. Gülü seven dikenine katlanır :)

Ayrıca ilk sezondan sonra azalıyormuş diyorlar.

Orta Çağ, fantastik, aksiyon tam benim ilgi alanım birara bazı şirketler sansürlü versiyonu ( tamamen yasal ve ücretli) yayınlıyor yapımcı ile anlaşıp oradan üyelik almayı düşündüm sonrasında diziyi izleyenler bu sahneler olmadan hikayede eksiklikler olacağını söylediğinde vazgeçtim.

Ayrıca ilk sezondan sonra azalıyormuş diyorlar. Birkaç sahne için bu kadar iyi bir dizi bırakılmaz bence.

Hocam zamanında araştırmıştım her bölüm en az 1-2 sahne oluyormuş bu bile yeterli zaten.

Konusu çok ilgimi çekmişti maalesef cinsel görüntüler çok olduğundan izlemedim.
2. Sezonu bitirdim sahne sayısı azalmış. Sanırım yönetmen konulu bir dizi çektiğini kendiside fark etmiş ve azaltmış 😇

3.sezonun ortalarındayım müthiş bir sezon hikayeler mantıklı ilerliyor ayrıca doyurucu aksiyonlar var.

Son düzenleme:
4. Sezonu bitirdim izlenmlerim şu yönde

1. Sezon berbat ama hikaye için mecbur katlanıyorsun (muhtesem yuzyil gibi bişe)

2. Sezon saray ve entrika ama ucuz entrikalar olduğu için pek keyif alamadım

3. Sezon işte şimdi dizi başladı efsane

4. Sezon harika diyecek bişe bulamıyorum çoğu zaman yüzüklerin efendisi tadı aldım ve mutluyum

izledikçe yine yorum yapmak için dönücem ayrıca bu dizi skyrim evreninde geçiyor bunu biliyorum ama kanıtlayamam 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı