Game of zone iade alıyor mu?

Sorunlu çıkarsa tabii ki iade alırlar ama keyfi olarak ürünü beğenmezsen vs kulaklık iadesi olmuyor hijyen ürünü sayıldığı için.
Sıkça sorulan sorularda hasarlı gelirse teslim almanız durumunda bir şey yapamayız denmişti, o yüzden işkillenmiştim ama alıyorlarsa güzel. Teşekkür ederim.

Sıkça sorulan sorularda hasarlı gelirse teslim almanız durumunda bir şey yapamayız denmişti, o yüzden işkillenmiştim ama alıyorlarsa güzel. Teşekkür ederim.

Ürünün hasarlı geldiğini ispat etmeniz gerekir ama dikkat edin. Mesela kargo size hasarlı geldiyse kutusunda yırtık delik vs bir şeyler varsa kargocudan teslim almayacaksın. O haliyle teslim alırsanız ve kargocuya hasar tutanağı tutturmazsanız iade almayabilirler. Kutuda hasar yoksa teslim aldıktan sonra video çekerek açmalısın sorunsuz çalıştığına karar verinceye kadar. Videoya çekmeye başladıktan sonra da bir sorun olduğunu anlarsan o sorunun videosunu tam haliyle saklamalısın. Ondan sonra ürün garantiye gider. Sorunlu olduğu onaylanır. Siz de iade edebilirsiniz ya da değişim isteyebilirsiniz.

Hocam konuyu hortlatiyorum ama begenmessek mouse iadesi aliyorlarmi?
Mouse hijyen ürünü sayılmıyor normalde almaları gerekir ama kurumsal bir firmadan almazsan kıllık yapabilirler. Thh başrunca iade alıyorlar. Daha doğrusu alıyorlardı eskiden. Tüketici hakları yönetmeliği değişecekti, değiştiğinde de keyfi iadeyi iptal edeceklerdi. 1 ekimden itibaren başlayacaktı sanırım. O zamana kadar aldığın fareyi, ürüne ve pakete zarar vermeden kullanırsan 14 gün içinde iade edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı