Başlıktaki gibi gamepadd ve PlayStation kolu ile farkı nedir gamepadd ile PS'de kullanabibilir miyiz veya Xbox kolunu PC veya PS'de kullabilir miyiz kısacası hangisi hangisinde kullanılır?
PlayStation kolunu PS veya PC'de;
Xbox kolunu Xbox veya PC'de kullanabilirsiniz.
Ancak Xbox daha iyi olur, hem daha ergonomik hem de PC'ye daha rahat bağlanıyor.
Hocam bunları biliyorum ama aklım karıştığı için sorayım dedim teşekkür ederim gamepad alsam plastationda kullanabilirim dimi ?DualShock 4 alacaksa Xbox kolu daha mantıklı fakat DualSense almayı düşünüyor ise titreşimler ve tetikler çok fark ettiriyor ve PC'ye kolay bağlanabiliyor.
Hocam bunları biliyorum ama aklım karıştığı için sorayım dedim teşekkür ederim gamepad alsam plastationda kullanabilirim değil mi?
Hocam yani farketmez herhangi bir gamepadd alsam onu psde kullanabilirmiyiz peki takıp?Hangi oyun kolundan bahsediyorsunuz? Linki varsa atabilir misiniz?
Hocam yani fark etmez herhangi bir gamepadd alsam onu PS'de kullanabilir miyiz peki takıp?
Not: Eğer PS4 sisteminiz varsa DualSense kullanamazsınız.Kullanamazsınız. PlayStation kolu olmak zorunda.
Hepsi olmaz.Hocam yani farketmez herhangi bir gamepadd alsam onu psde kullanabilirmiyiz peki takıp?
Kullanamazsınız. PlayStation kolu olmak zorunda.
Not: Eğer PS4 sisteminiz varsa DualSense kullanamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.