Xbox Game Pass 1 megabayt ile indiriyor

BéTo

Kilopat
Daha önce böyle sorun yoktu. Bugün saatlerdir uğraşıyorum ama düzeltemedim. 7-15 arası megabit indiriyor. Genelde 10. yani bizim Steam'den bildiğimiz 1.00 MB/s.
Steam ise 80-90 MB/s. indiriyor. VPN açınca 30 megabit indirmeye çıkıyor. Arada 150 megabite çıkıyor sağ olsun (15 MB/s). şaka gibi bir sorun. Microsoft Store da aynı yavaşlıkta. İnternette denilen her şeyi yaptım. Yok mu böyle sorunu olup çözen? Delireceğim. 😫

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce böyle sorun yoktu. Bugün saatlerdir uğraşıyorum ama düzeltemedim. 7-15 arası megabit indiriyor. Genelde 10. yani bizim Steam'den bildiğimiz 1.00 MB/s.
Steam ise 80-90 MB/s. indiriyor. VPN açınca 30 megabit indirmeye çıkıyor. Arada 150 megabite çıkıyor sağ olsun (15 MB/s). şaka gibi bir sorun. Microsoft Store da aynı yavaşlıkta. İnternette denilen her şeyi yaptım. Yok mu böyle sorunu olup çözen? Delireceğim. 😫

Ben bant genişliğini ayarlayıp yapmıştım. Uzun zamandır denk gelmedim. Bazı platformlarda (özellikle battle.net) VPN açıp kapatıyorum düzeliyor.

Ben bant genişliğini ayarlayıp yapmıştım. Uzun zamandır denk gelmedim. Bazı platformlarda (özellikle battle.net) VPN açıp kapatıyorum düzeliyor.
Vpn açıp kapatınca bi 150-160 mbite oldu. Tekrar denediğimde hiçbir şey olmadı.

Windows update, Torrent(5mb civarı), Gamepass, Microsoft store. + speedtest 900mb gösterirken, fast.com 17 geçmiyor. Ttnet'i aradım, her zaman ki gibi bir şey yapmadılar...

Sorun gamepass'de değilmiş. Torrent öyle, epic games öyle, netflix pc'den açılmıyor, tv'de ilk 30sn çok düşük çözünürlük, sonra düzeliyor.iptv de filmler açılıyor ama saniyede bir donuyor. Tüm bunlar olurken steam'de 80-90mb hızlar alıyorum, youtube çok iyi çalışıyor, league of legends'ı 90mb da indirdim.hız testinde speedtest 900mbps, fast.com 17mbps çıkıyor. 1000mbps ttnet kullanıyorum. Ttnet'i arıyorum, kadın çıkınca bir halt olmayacağını anlıyorum ve olmuyor da. Çattık...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı