Xbox Game Pass 1 yıllığı iptal ederken tüm parayı mı geri aliyorum?

Arkadaşlar Microsoft'la iletişime geçip hiçbir türlü tüm parayı alamiyor muyum? Ya da bunu yapamiyorsam teker teker Game Pass alıp bunu 3 yıla tamamlayabiliyor muyum Max ne kadar daha uzatabiliyorum 45 lira vererek ve bazıları 2023 ağustosdan sonra zam geçerli aboneliklerede yansicak diyor doğrumu?

Arkadaşlar selam, sosyaldeki konusu olan 4X 3 aylık Live Gold + 1 aylık daha Live Gold alıp 1 tanede Ultimate alarak 14 aylık Ultimate yaptım şimdi yeni 3 yıllık taktik cıkmış. Ben bu taktiği yapmak istiyorum ancak bu 1 yıllığı iptal etmem lazım, ben iptal edersem Live Gold dahil 375 liramımı geri alacağım yoksa sadece Ultimate'i alıp 45 liramı geri alacağım?

Kanka bende 13 aylık almıştım. İptal edip 3 yıllık yaptım. Sadece 45 TL iade yapıyor yani 300tl çöpe atmış gibi oldum. Ama 2 yıl fazladan game pass üyeliğim olduğu için dert etmiyorum. Eğer sıkışık değilsen 300 hiçbirşey bence.

Kanka bende 13 aylık almıştım. İptal edip 3 yıllık yaptım. Sadece 45 TL iade yapıyor yani 300TL çöpe atmış gibi oldum. Ama 2 yıl fazladan Game Pass üyeliğim olduğu için dert etmiyorum. Eğer sıkışık değilsen 300 hiçbir şey bence.

Hocam onunla uğraşmak yerine direk 45 liradan 2 yıldaha uzatabilirdin :D gene 300 lira fazla oluyor 3 yıl yönteminden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı