Çözüldü Game Pass açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese selam. Xbox Game Pass açılmıyor, sorun bugün başladı. Anlamadım, neden böyle oldu? Fotoğraftaki gibi kalıyor.

Ekran Görüntüsü (70).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Powershell'i yönetici olarak başlatıp şu komudu girip bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz "get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-Appxpackage –allusers"

Kaynak
Powershell'i yönetici olarak başlatıp şu komudu girip bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz "get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-Appxpackage –allusers"

Kaynak

Çözüm
Hizmet dosyalarıyla falan oynadın mı? Oynamadıysan bile belki bir program engelliyor olabilir.
Dipnot: Güncelleme gelmişte olabilir.

Hayir herhangi bir kurcalama yapmadim.

PowerShell'i yönetici olarak başlatıp şu komudu girip bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz "get-appxpackage Microsoft. Gamingservices | remove-appxpackage –allusers"

Kaynak

Hemen deneyeceğim.

Hizmet dosyalarıyla falan oynadın mı? Oynamadıysan bile belki bir program engelliyor olabilir.
Dipnot: Güncelleme gelmişte olabilir.

Sadece Crysis Remastered için Config dosyasına girip hile yazmıştım o sorun yaratır mi? (crysis remastered dosyalarında)

PowerShell'i yönetici olarak başlatıp şu komudu girip bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz "get-appxpackage Microsoft. Gamingservices | remove-appxpackage –allusers"

Kaynak

Çok teşekkür ederim çalıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı