Xbox Game Pass alınamıyor

Terraxion

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 / ASUS GEFORCE DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 ANAKART / XPG GAMMİX D35 16 GB RAM / XPG GAMMİX S70 BLADE 1 TB M2 SSD
Xbox Game Pass PC için satın almak istediğimde yanlış bir bölgeden satın alma mesajı çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Her yerde konumum Türkiye hiçbir sıkıntı yok. Sadece satın alma sırasında bir saat çıkıyor ve normal saatten 3 saat geri.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 150404.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-16 150404.png
    76,6 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass PC için satın almak istediğimde yanlış bir bölgeden satın alma mesajı çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim? Her yerde konumum Türkiye hiçbir sıkıntı yok. Sadece satın alma sırasında bir saat çıkıyor ve normal saatten 3 saat geri.

Xbox uygulaması ile Windows'un bölgesi ayrı olabilir mi?

Nereden kontrol edeceğim.

Hayır.

Windows'tan ayarlara gir sonra soldan zaman ve dili seç dil ve bölge orada yazar onu seç ve aşağıda ülke veya bölge yazan yeri Türkiye yap. Xbox için SE Microsoft hesabının bölgesini Türkiye yap.

Windows'tan ayarlara gir sonra soldan zaman ve dili seç dil ve bölge orada yazar onu seç ve aşağıda ülke veya bölge yazan yeri Türkiye yap. Xbox için SE Microsoft hesabının bölgesini Türkiye yap.

Her şey Türkiye bende bütün Microsoft Xbox vs her şey Türkiye ama ekte gönderdiğim mesajla karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-16 150404.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-16 150404.png
    76,6 KB · Görüntüleme: 21
Her şey Türkiye bende bütün Microsoft Xbox vs her şey Türkiye ama ekte gönderdiğim mesajla karşılaşıyorum.

Game Pass'i kodla mı alıyorsun yoksa kartlamı?

Elinde başka bir bilgisayar varsa ondan deneyebilir misin çünkü diğer bilgisayarda
aynı sorun olursa bu hesap ile alakalı bir şeydir.

Elinde başka bir bilgisayar varsa ondan deneyebilir misin çünkü diğer bilgisayarda.
Aynı sorun olursa bu hesap ile alakalı bir şeydir.

Telefonumdan da denedim ama aynı sorun acil çözüme ihitiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı