Xbox Game Pass alınca Minecraft indirimli mi oluyor?

Pedropekka

Hectopat
Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur?

Hocam benim tercihim arkadaşın dediği gibi alın 10 TL ile Game Pass. Bir sıkıntı yaşamazsınız zaten item satış güvence sağlıyor bunun ile ilgili. Sonrasında Minecraft'ı satın alın Premium olması gerçekten çok iyi bir şey. Microsoft Store'dan bende önceden aldım ve pişman olmayacaksınız.

Satıcıdan satıcıya degisir cok basarılı islemi olan ve kimligini dogrulayan kisilerden alırsanız sıkıntı yasama ihtimaliniz olmaz.
Ben şu ana kadar 8 kere alışveris yaptım İtemsatış'tan bir sorun yasamadım cogu satıcı anlık geri dönüs yapıyor.

Eger 1-2 ay oynayacaksa öyle yapması iyi ancak bir ömürlük lazım yazmış zarar edebilir.
Diken üstünde kullanmasına gerek yok, bende ucuza steam hesapları olarak oyun aldım çok defa fakat offline modda oynadığım hikaye odaklı oyunlardı, oyunu oynayıp bitirmek için aldım o kadar, sonra hesap patlar patlamaz umrumda olmazdı. Bu farklı bir durum. Gamepass üyeliğini devam ettirmese bile oyunu gamepass üzerinden alabilir. Ömür boyu için.

Diken üstünde kullanmasına gerek yok, bende ucuza Steam hesapları olarak oyun aldım çok defa fakat offline modda oynadığım hikaye odaklı oyunlardı, oyunu oynayıp bitirmek için aldım o kadar, sonra hesap patlar patlamaz umurumda olmazdı. Bu farklı bir durum. Game Pass üyeliğini devam ettirmese bile oyunu Game Pass üzerinden alabilir. Ömür boyu için.

"Game Pass üyeliğini devam ettirmese bile oyunu Game Pass üzerinden alabilir "
Burada tam olarak ne anlatmaya çalıştınız acaba?

"Game Pass üyeliğini devam ettirmese bile oyunu Game Pass üzerinden alabilir "
Burada tam olarak ne anlatmaya çalıştınız acaba?
Oyunu gamepassten satın aldıktan sonra oyun onun oluyor diyorum, her ay 30 lira vermesine gerek yok. Yanlış mı biliyorum?

Oyunu Game Pass'ten satın aldıktan sonra oyun onun oluyor diyorum, her ay 30 lira vermesine gerek yok. Yanlış mı biliyorum?

Maalesef hocam Game Pass ödemeyip iptal edildiği anda oyun elinizden gidiyor.

O yüzden en mantıklısı direkt satın almak ömürlük garanti yöntem.

Maalesef hocam Game Pass ödemeyip iptal edildiği anda oyun elinizden gidiyor.

O yüzden en mantıklısı direkt satın almak ömürlük garanti yöntem.

Arkadas Game Pass alın sonra 159 TL'ye Minecraft alın demek istemiş. Ancak cümleyi degisik yazdıgından dolayı yanlış anlasılıyor dogru bir şey söylüyor.

Arkadas Game Pass alın sonra 159 TL'ye Minecraft alın demek istemiş. Ancak cümleyi degisik yazdıgından dolayı yanlış anlasılıyor dogru bir şey söylüyor.

Evet tam olarak bunu kast ettim bir de itemhesap diye bir siteden 15TL'ye Game Pass buldum sizce güvenilir mi ve Minecraft'ın 159TL'ye düşmesi için Game Pass'in 44TL olan Ultimate hali mi lazım yoksa 30TL'lik halinde de mevcut mu bu indirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı